Teksto dydis:
2018-06-13 10:13
86.100.58.98 LTU

8 5-am

Tu pats turbūt ruskis.Koks tavo reikalas kas ,ką ir kaip daro.Žmogus parašė kaip daro,o tavo reikalas perskaityti arba neperskaityti.Ir tiek.Savo pamąstymus susikišk į gerą vietą.

2
2018-06-12 21:34
82.17.135.119 GBR

7 Koperfildas

Kad bulviu neskusti pries jas tarkuojant cepelinams,isverskite isvirksciai kaip kojines ...

0
2018-06-12 16:15
188.69.192.46 LTU

6 Nj

Kai tik reklaminis straipsnis tai ir cepelinai gerai....

0
2018-06-12 13:57
84.46.239.244 LTU

5 Pirmas turbūt ruskis

kam dar verdi ir šveiti. Ėsk žalias

8
2018-06-12 13:13
88.216.95.191 LTU

4 Rasa

sekantis straipsnis vadinsis "Bloga žinia bulvių megėjams"...

0
2018-06-12 12:26
78.60.131.126 LTU

3 prajuokino

mazinkit kainas,o ka ir kaip su jom daryti mes ir patys zinome.

0
2018-06-12 11:48
90.140.202.116 SWE

2 Aukso kardui

Uzbalink karves myzalus pienu-girdejau, atkuria smegenu lasteles

18
2018-06-12 10:38
195.14.178.129 LTU

1 Auksinis kardas

Rūsiuose nebūna šalčio, pats tas bulvėms. Pirkite ir mažas, jos ir pigesnės, o ypač jaunos lengvai nusišveičia šepetuku. Šveičiu ir verdu neluptas iki šiol ir pernykštes. Nedidelis kiekis liekančio vandens - išvirus gaunasi apie nepilną puoduką - užbalinamas pienu, ir yra labai gardus išgerti apetitui kelti prieš valgant, toks sultinys.

18