Itališko skonio gerbėjams – nauji atradimai

Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.

 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
 Praėjusią savaitę trečios, specializuotos itališko skonio parduotuvės atidarymo proga „Itališko skonio gurmanai“ pakvietė pirkėjus susipažinti su dviejų prestižinių Italijos ūkių atstovais.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jun 18, 2018, 12:12 PM

„Gioiella Latticini“ generalinis direktorius Andrea Brandonisio iš Pulijos regiono pristatinėjo aukščiausios kokybės šviežius sūrius: buratą, burratiną, stračiatelą, rikotą, mocarelą supažindino  svečius su šio sezono naujienomis! Susirinkusiems svečiams pasakojo 100 metų gyvuojančio ūkio istoriją, kurie sužinojo, kaip gimsta burnoje tirpstantys sūriai, sūrių gamybos proceso subtilybes ir apie jų aukščiausius standartus. 

Kompanijos „Zuarina“ komercijos direktorius Giovanni Gozzi iš Parmos (Emilijos-Romanijos regionas), atstovaujantis vienam prestižiškiausių ir seniausių, nuo 1860 metų gyvuojantį Parmos kumpių gamintojui, pasakojo, kaip gaminamas pasaulyje pripažintas Parmos kumpis, mokė atpažinti kokybę ir kvietė degustuoti kumpių, saliamių bei kitų tikrų vytintos mėsos gaminių.

„Itališko skonio gurmanai“ gyvuoja jau šešerius metus, šiuo metu valdo 3 specializuotas itališko skonio parduotuves, puoselėja valgymo kultūrą, moko vartotojus. Įmonė dirba net su 80 Italijos ūkių.

VU Teisės magistro diplomą turinti Itališko skonio gurmanų įkūrėja Liana Davletšina į gurmaniško maisto pasaulį pateko kiek netikėtai, pradžioje išmoko italų kalbą, vėliau daug keliavo, domėjosi Viduržemio jūros kultūra, gyvenimo būdu ir ilgainiui nusprendė atvežti dalelę šios kultūros ir į Lietuvą. Šiandien Liana (33 m.) yra vienintelė sertifikuota alyvuogių aliejaus degustuotoja Rytų Europoje, vienintelė Lietuvoje alyvuogių aliejaus someljė, mokslus apie alyvuogių aliejų krimtusi daugiau nei ketverius metus, prieš trejus metus įkūrė pirmąją Lietuvoje alyvuogių aliejaus mokyklą. 

UAB „Itališko skonio gurmanai“ už indėlį į alyvuogių aliejaus kultūros plėtojimą, edukaciją ir prekybą kokybiškais alyvuogių aliejais prieš 2,5 metų pripažinta Geriausiu pasaulyje alyvuogių aliejaus importuotoju.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.