Vienoje laidoje atsidūrę kulinaras ir gražuolė narplios virtuvės detektyvus

„Mis Lietuva 2008“ ir modelis Gabrielė Martirosianaitė (27 m.) bei kulinaras Alfas Ivanauskas (34 m.) pažįstami 10 metų, o ekrane kartu bus matomi pirmąkart – netrukus ves TV3 laidą „Kulinarinis detektyvas“.

V.Stonytės nuotr.
V.Stonytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2018, 10:06 AM

Kuo jie panašūs ir kuo skiriasi?

1. Jis yra sukūręs kelis tūkstančius patiekalų receptų, o ji nė vieno. „Esu nebent patobulinusi arba sugadinusi kitų sukurtus“, – juokėsi mergina.

2. Per pirmus laidos filmavimus Gabrielę nustebino Alfo gebėjimas bendrauti ir nuoširdus juokas. Jis suprato, kad, palyginti su partnere, yra labai nekantrus.

3. Gabrielės šaldytuve visada būna šviežių uogų, pomidorų, avokadų, ikrų, sūrio, burokėlių ir daug visokių stiklainių. Pas Alfą rastumėte avokadų, kiaušinių, sūdytos lašišos, juodos duonos, sviesto, pomidorų ir sūrio.

4. Gabrielė nemėgsta subproduktų ir paprikų. Alfas taip pat nemėgsta paprikų, ypač žaliųjų. „Nors iš Gabrielės rankų suvalgyčiau ir jų“, – juokėsi kulinaras.

5. Pirmasis jos pagamintas patiekalas – širdelės formos miltiniai blynai. Jo – keptuvėje kepti agurkai.

6. Iš laidos partnerio Gabrielė norėtų išmokti mažiau miegoti. „Jis beveik nemiega. Kaip koks ateivis!“ – juokėsi mergina. Alfas iš jos mokosi tarties ir dikcijos. „Kol kas mano kalbėjime atsispindi gimtoji Pabradė“, – juokėsi vyras.

7. Gabrielės pirmojo pasimatymo patiekalas – salotos su burata ir mangu, išmoktos iš Alfo. Jis pirmam pasimatymui išvirtų kiaušinį ir ant jo smulkiu rašikliu išrašytų meilės laišką.

8. Jei atsidurtų negyvenamoje saloje, Alfas labiausiai pasiilgtų bulvinių blynų, kurių sukūręs dešimtis receptų. „Žinau, kad mūsų skoniai su Gabriele sutampa“, – sakė kulinaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.