Žurnalistė pasakojo saldumynus kepanti ir savo noru, ir prašoma artimųjų: „Tai tarsi meditacija ar terapija: sveri, maišai, plaki. Tuo metu visos pašalinės mintys, visi rūpesčiai pradingsta, rūpi tik viena – kad tešla nesušoktų gumulais ir gerai iškiltų.“
Vaikystėje Kristina buvo pamėgusi kepti blynus. Kaip pati juokėsi, tai buvo tapę manija, nes juos kepdavusi kone kasdien.
Suaugusi moteris ilgą laiką kepė tik pyragus ir sausainius, bet prieš dvejus metus nusprendė iškepti tortą ir jai pavyko.
Nuo tada kokosiniai, šokoladiniai, karameliniai ir kitokie tortai jos namuose kepami labai dažnai.
Didžiausias komplimentas dviejų ir net trijų aukštų tortus kepančiai kaunietei – kai vyras Tomas (38 m.) ar dukterys Emilija (9 m.) ir Elzė (6 m.) pasako, kad jos kepinys kaip iš parduotuvės.
Kristina prasitarė, kad jai labai svarbu, jog desertas būtų ne tik skanus, bet ir gražus, todėl puošybai skirianti ypatingą dėmesį.
„Žiūriu kulinarines laidas, internete ieškau tortų receptų ir puošimo pavyzdžių. Parduotuvėse taip pat ramiai nepraeinu pro pabarstukų skyrių“, – pasakojo žurnalistė.
Neseniai dukra Elzė paprašė, kad mama jos gimtadienio tortą papuoštų pandų figūrėlėmis. Kristina ilgai suko galvą, kaip jas pagaminti, o galiausiai drauge su atžalomis jas suformavo iš cukraus masės.