Svajonių dovana kavos mėgėjams

Kavos virimo aparatas namuose – tai kvapni, aromatinga, sodraus skonio ir be drumzlių kava kiekvieną rytą. Tad kodėl gi ir jo neįtraukus į kalėdinių dovanų sąrašą? Tai puiki dovana tiek sau, tiek artimui. „Senukų“ specialistai atskleidžia, kuo skiriasi pagrindinės kavos aparatų rūšys. Tikimės, jog patarimai padės išrinkti geriausiai poreikius atitinkantį kavos aparatą tam, kuris be kvapnios kavos dienos nė neįsivaizduoja.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2019, 3:43 PM

Skubantiems ir mėgstantiems komfortą

Nesvarbu, ar būsimas kavos aparato savininkas geria tik juodą kavą, ar yra tikras kavos gėrimo gurmanas, automatinis kavos virimo aparatas greitai ir patogiai paruoš skirtingus kavos gėrimus kaskart, kai to prireiks. Tokio tipo kavos aparatas – išties įspūdinga dovana, tinkanti visai šeimai.

Automatinis kavos virimo aparatas suteikia progą gėrimu mėgautis vos vieno mygtuko paspaudimu. Jis sumala reikiamą kiekį pupelių, jas suspaudžia specialiu presu ir paruošia pasirinktą kavą tiesiai į puodelį. Panaudoti kavos tirščiai automatiškai išmetami į atliekų konteinerį, kurį kartas nuo karto telieka išvalyti.

Norintiems pademonstruoti meistriškumą

Jei jūsų artimas mėgsta kavą ruošti pats ir tai jam teikia malonumą, siūloma dovanoti pusiau automatinį kavos aparatą. Šiam kavos aparatui naudojama jau sumalta kava. Ji dedama į kavos kaušelį, tada specialiu įrankiu suspaudžiama. Kaušelį su kava prisukus prie kavos aparato ir paspaudus mygtuką, į puodelį pribėga reikiamas kavos kiekis. Turint pusiau automatinį kavos virimo aparatą, panaudotus kavos tirščius reikia išimti patiems, o kaušelį praskalauti vandeniu.

Jei mėgstate latte ar cappuccino, padovanoję tokio tipo kavos aparatą draugei, galite paprašyti pagaminti balintos kavos – aparate įmontuotas garinis snapelis, skirtas pieno plakimui.

Vertinantiems stilių ir paprastumą

Jei nusprendėte dovanoti kavos virimo aparatą, tačiau nenorite į dovaną investuoti solidžios sumos, puikiu sprendimu galėtų tapti kapsulinis kavos virimo aparatas. Tai stilingas ir itin paprastai naudojamas prietaisas, puikiai tinkantis kiekvienam. Šiuo atveju kavai ruošti naudojamos kapsulės, kurias panaudojus tereikia išmesti. Tai itin paprasta, o ir pats prietaisas prižiūrimas labai lengvai.

Rytą pradėti nuo kokybiškai supresuotos, aromatingos juodos kavos ar gardaus cappuccino puodelio su standžia pieno puta – tikras malonumas. Tad padovanokite artimiesiems mėgavimąsi kava vos vienu mygtuko paspaudimu, draugus nustebinkite maloniu kavos ruošimo ritualu padovanodami pusiau automatinį kavos virimo aparatą ar pasilepinkite patys, įsigiję kapsulinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.