A. Užkalnio puotoje cepelinams neatsispyrė nei gurmanai, nei sveikuoliai

„Cepelinų niekinimas ir šaipymasis iš jų turi baigtis“, – sako Andrius Užkalnis. Drauge su Fausta Marija Leščiauskaite jis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. 

A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Užkalnis sukvietė draugus, išrankiausius Vilniaus valgytojus, į pamirštą pramogą – cepelinų puotą, nes nori reabilituoti patiekalą, kurį, pasak jo, iš aukšto vertina naujieji snobai. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinus puotai ruošė „Stiklių“ šefas G.Žalys (dešinėje). Nuotr. – su „Stiklių“ bendrasavininkiu R.Zakarevičium.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinus puotai ruošė „Stiklių“ šefas G.Žalys (dešinėje). Nuotr. – su „Stiklių“ bendrasavininkiu R.Zakarevičium.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Cepelinai – vienas populiariausių patiekalų „Stiklių aludėje“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (51)

Lrytas.lt

Feb 27, 2020, 8:23 PM, atnaujinta Feb 27, 2020, 8:36 PM

„Pridygo visokių nacionalinės virtuvės grynintojų, kurie aiškina, kad cepelinai – tai ne mūsų paveldas, tai mums primesta. Kai kas sako, kad čia vokiškas patiekalas, nelietuviškas, kiti – kad čia sovietinės virtuvės atneštas šlamštas, prie kurio mus įpratino tais laikais, kai vien bulves kimšdavom, nes nieko daugiau nebuvo. 

Kiti sako, kad jų negalima siūlyti užsieniečiams, nes nesupras, arba bus gėda dėl tokio prasčiokiško maisto.

Nesąmonė. Mums nėra dėl ko gėdytis. Tai, ką valgo ir mėgsta lietuviai, ir yra tikra lietuvių virtuvė. Tai mūsų paveldas, tegu ir ne toks senas, kaip pirmasis Lietuvos paminėjimas prieš tūkstantį metų“, – kalbėjo A.Užkalnis.

Kita nesąmonė, pasak Andriaus, ta, kad cepelinus galima valgyti tik namie, nes restoranai, girdi, juos tik gadina. 

„Žinoma, geriausi cepelinai visada pas mamą, net „Stiklių“ šefas Gerdvilas Žalys, kuris šiai puotai gamino cepelinus, sako, kad jo mamos cepelinai yra jo asmeninis standartas, tačiau gero restorano profesionali virtuvė turi sugebėti viską padaryti puikiai“, – įsitikinęs A.Užkalnis.

Jis sutinka, kad prastų, šaldytų ir pašildytų, atmestinai pagamintų cepelinų galima užtikti labai dažnai, bet sako, kad nebūtina juk eiti į prastas vietas. 

Užkandžiui svečiams buvo pasiūlyti cepelinai su grybais, pagrindiniam patiekalui – cepelinai su mėsa, tiksliai tokie, kaip iš „Stiklių aludės“ valgiaraščio, o desertui – taip pat cepelinai, tik su varške. F.M.Leščiauskaitės prašymu G.Žalys juos pagamino tiksliai tokius, kaip gamindavo Faustos močiutė: varškės įdarą pagardino mėtomis. 

Cepelinai nėra tas maistas, kurį rekomenduoja dažnai valgyti sveikuoliai, bet retkarčiais jiems neatsispiria visi, ir šį kartą į puotą atėjo net ir tie Andriaus ir Faustos draugai, kurie propaguoja ir moko sveikos mitybos ir treniruoja žmones. Retkarčiais galima. 

Daug mėnesių užsienyje praleidžiantys Andrius ir Fausta vadina savo namais Kaliforniją, todėl stengiasi išnaudoti laiką Lietuvoje, džiaugdamiesi dalykais, kuriuos rasi tik čia. 

„Mano širdis yra amerikietiška, bet turiu lietuvišką pasą ir daugelis lietuviškų dalykų man yra brangūs. Cepelinai yra vienas dalykų, kurių neatsisakysiu niekada“, – kalbėjo žurnalistas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.