Patricija Gadžijeva pasidalijo firminių varškėtukų receptu: namuose skambės komplimentai

Visada sakau, kad paprastume slypi genialumas! Tai galėčiau lengvai pritaikyti savo varškėtukams, kurie jau tapo firminiu mano patiekalu, o ypač lėtais rytais namuose!

Patricija Gadžijeva firminius varškėtukus gamino tol, kol gavosi tokie, kokius mėgsta visa šeima.<br>lrytas.lt montažas.
Patricija Gadžijeva firminius varškėtukus gamino tol, kol gavosi tokie, kokius mėgsta visa šeima.<br>lrytas.lt montažas.
Patricija Gadžijeva firminius varškėtukus gamino tol, kol gavosi tokie, kokius mėgsta visa šeima.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Patricija Gadžijeva firminius varškėtukus gamino tol, kol gavosi tokie, kokius mėgsta visa šeima.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Patricija Gadžijeva firminius varškėtukus gamino tol, kol gavosi tokie, kokius mėgsta visa šeima.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Patricija Gadžijeva firminius varškėtukus gamino tol, kol gavosi tokie, kokius mėgsta visa šeima.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Patricija Gadžijeva

Nov 11, 2020, 7:30 AM, atnaujinta Nov 13, 2020, 2:22 PM

Gaminau juos ne kartą ir ne du, kol gavosi tokie, kokius mėgsta visa šeima.

Kol atradau aukso viduriuką, ne kartą esu juos sudeginusi, pagaminusi per minkštus ar per kietus, bet šiandien drąsiai galiu dalintis receptu ir žinoti, kad ir jums juos pavyks iškepti tokius, kuriuos pamils visa šeima.

Tam, kad varškėtukai namuose sulauktų komplimentų (kas mane visada labai džiugina), aš renkuosi tik pačius geriausius ir mūsų namuose jau seniai pamiltus „Pieno žvaigždžių“ pieno produktus „DVARO“.

Meilė jiems pas mus liepsnoja jau n metų, tad, jei norite, kad rezultatas džiugintų, nekeiskite jų į nieką kitą – daugybės metų patirtis visgi užtikrina aukščiausią produkto kokybę! 

Reikės:

  • 300 g „DVARO“ 9 proc. varškės
  • 60 g „DVARO“ sviesto (tirpinto)
  • 100 g „DVARO“ pieno
  • 2 kiaušinių
  • 230 g miltų
  • 8 g vanilinio cukraus
  • 3 v. š. cukraus
  • 1 a. š. kepimo miltelių
  • žiupsnelio druskos

Pagardinti tiks:

  • „DVARO“ 40 proc. grietinė
  • mėgiama uogienė
  • šviežios uogos
  • mitelinis cukrus
  • cinamonas

Neišsigąskite, nes masė yra minkšta ir limpanti prie rankų (būtent dėl to varškėtukai būna minkšti). Siūlau varškėtukus formuoti nuolat šlapinant rankas vandeniu – taip gausite apvalius ir gražius rutuliukus, kuriuos iš karto dėkite į įkaitintą keptuvę. Skanaus!

Tekstas parengtas bendradarbiaujant su AB „Pieno žvaigždės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.