Teksto dydis:
2021-04-06 07:44
LTU

batenka

Pirma kart pamaciau- kas cia toks, paragavau- bulve....

0
2021-04-05 22:02
GBR

Atomines

Gerai kad dar tamsoj nesvyti, tada tokiu net sernai neestu, ka jau kalbet apie zmones.

1
2021-04-05 20:37
LTU

nieko ypatinga

buna brangios ir nedideles auga is bandyta

1
2021-04-05 18:00
LTU

nemalonu net žiūrėti

į mėlyną bulvę: antpatiškas vaizdas ir skonis prastas.

5
2021-04-05 17:46
LTU

!!!

Buvo keista prieš 20 metu..... Keista visiems pamaciusiems, kai kurie atsisako maišai net paragauti..... Augmele pavėlavo, tiksliau nebėra kam vėluoti kai tuos kas įmone pakėlė išmetė......

2
2021-04-05 17:33
LTU

Babunia

Žiauriai brangu. Nežmoniškai. Lenkijoj kaina nežymiai didesnė, Lietuvoje kartais

1
2021-04-05 16:13
LTU

nafik tada reikia

tos rašalinės bulves

0
2021-04-05 15:16
FRA

Geriau patyręs

Įspūdį tikrai paliks viskas bus violetinės spalvos ne tik pirštai ir lupti tikrai nereikėtų vien tik iš praktinės pusės. Kiaušinių dažyti su šiomis bulvėmis nebandžiau. Skonis.... Asmeninis reikalas, tačiau nereikėtų susireiksminti. Bulvė yra bulvė.

0
2021-04-05 14:52
GBR

Jg

Valgiau,daugiau sias bulves naudoja salotom daryti,bulve tik violetine

0
2021-04-05 14:35
FRA

Alfr to to seniausiai

Bulvė visa mėlyna , turbūt kažką kita pirkote. Prancūzai jes verda su lupyna ir apkepa svieste ir tas mėlynumas niekur nedingsta

0
2021-04-05 14:32
FRA

Alfr

Vaizdas gal bet skonis visiškai jokio , eilinė antis iš Prancūziškos virtuvės , tik kaina 10 kartu didesnė . Prancūzijoj pagaminau Kugelį iš šitų bulvių , atrodė efektingai bet skonis yra bulvės specifinis

0
2021-04-05 14:00
LTU

to seniausiai

Bet jų vidus tikrai nebuvo violetinis, o tik žievė.

7
2021-04-05 12:54
LTU

senu seniausiai violetinės bulves

pas mus augdavo. Be jokios egzotikos.

4
2021-04-05 12:52
GBR

Ok

Skonis ir isvaizda isvirus tikras jovalas,nori padaryti reklama!Spalva nuverda net Salomon netinka!As bandziau!

2
2021-04-05 12:50
LTU

nūūū

tokias kiaulėnams sušeriu, kai jau bulviukai pradeda gesti, mėlynuoti, bet tada kiaulių ausys pamėlynuoja ir mėsa mėlynai rodo

4
2021-04-05 11:47
GBR

na

nebent i buroku sriuba ,skonis kaip ir daugelio bulviu -joks cia atradimas ,lietuviams nelabai ,,kaip ir saldziosios bulves .

0