Laidų vedėja Elena išpildė svajonę: brangiam žmogui sukūrė nepamirštamą staigmeną

Po ilgai trukusio karantino žmonės ne tik yra vieni kitų išsiilgę, bet ir pasirengę mėgautis saulėta, nuotykių kupina vasara. O kas artimuosius galėtų sujungti geriau, nei bendra šeimos vakarienė ar pietūs?

E.Karalienė prabilo ne tik apie savo draugą Gianą Lucą, bet ir ypatingai tvirtą ryšį su mama.<br>Pranešimo autorių nuotr.
E.Karalienė prabilo ne tik apie savo draugą Gianą Lucą, bet ir ypatingai tvirtą ryšį su mama.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2021, 7:58 PM, atnaujinta Jul 3, 2021, 7:59 PM

Būtent tokiai patirčiai nuo šio sekmadienio pakvies ir nauja TV3 laida „La maistas. Vasara“, už kurios vedėjo vairo stos charizmatiškasis bei tikras itališkos virtuvės žinovas Gianas Luca Demarco.

Kiekvienoje laidoje virtuvės šefas susitiks su vis nauju savo gerbėju, su kuriuo leisis į kelionę pas šio artimuosius. Pirmąja laidos heroje tapo „Power Hit Radio“ laidų vedėja Elena Karalienė.

Elena dirba radijuje ir televizijoje jau ne vienerius metus, ir nors žinomi žmonės jai – ne naujiena, tiek ji, tiek ir jos mama prisipažįsta esančios didelės Giano Lucos gerbėjos. Elena nusprendė, kad privalo virtuvės šefą įkalbinti atvykti ir į jos gimtuosius Prienus, kur kartu su seniai matyta, tačiau geriausia drauge – mama – visi kartu ryžtųsi kulinarinei, ir tik pačių geriausių emocijų kupinai patirčiai.

Atvirame pokalbyje E.Karalienė prabilo ne tik apie savo draugą Gianą Lucą, bet ir ypatingai tvirtą ryšį su mama ir darbą televizijoje ir radijuje.

– Gianą Lucą galėjai pasikviesti pas bet kokį artimą žmogų – kodėl pasirinkai grįžti į Prienus, pas mamą?

– Lapkričio pradžioje įvestas karantinas sugriovė visus planus. Didžiausios metų šventės yra mano pačios mėgstamiausios – Kūčių ir Kalėdų laukiu kur kas labiau, nei savo gimtadienio. Šeimoje turime labai paprastų, bet gražių tradicijų, kurių nelaužome nuo pat vaikystės. Tačiau dėl ribojimų šventes su vyru sutikome Vilniuje, o su artimaisiais bendravome tik vaizdo skambučiais.

Tada sau prižadėjau – kai tik pasibaigs ribojimai, kuo dažniau važiuosiu pas tėvus ir leisiu laiką su mylimais žmonėmis. Juolab – vasara, o aš užaugau vienkiemyje tarp Nemuno ir miškų... Geresnės vietos pailsėti nuo sostinės šurmulio man nėra. Čia atsigaunu, pasikraunu energijos ir motyvacijos.

– Galbūt tavo mama – Giano Lucos gerbėja?

– Mano mama ne tik dievina Italiją, itališką virtuvę, bet ir Gianą Lucą. Jai labai patinka charizmatiški ir pozityvūs žmonės – tokie, kaip ir ji pati. Net nedvejojau, kad jie iškart lengvai ras bendrą kalbą, o mama pasisems ir kulinarinių paslapčių. Kulinarinės laidos – vienos jos mėgstamiausių.

– Kokie apskritai jūsų ir mamos santykiai?

– Mes – geriausios draugės. Mamai galiu papasakoti viską, o ir šiaip bendraujame tikrai labai daug – kasdien susirašinėjame arba susiskambiname. Jei darbo reikalais ji atvyksta į Vilnių, stengiamės surasti bent kelias minutes susitikimui ir išgerti kavos.

Mano tėvai yra didžiausi mano palaikytojai – jie seka kiekvieną mano profesinį pasiekimą, nepraleidžia nė vienos ryto laidos „Power Hit Radio“ eteryje. Jei reikia, ji negaili konstruktyvios kritikos ir pastabų. Būsiu visąlaik dėkinga, kad mano norams jie niekada nepasakė „ne“, o kaip tik motyvavo eiti, daryti ir siekti savo svajonių.

– Ne paslaptis, kad laidoje gaminsite, o mergaitės iš savo mamų vaikystėje sužino daug kulinarinių paslapčių. Ko tu išmokai iš savo mamos?

– Visos kulinarinės paslaptys, kurias dabar taikau savo virtuvėje, yra atkeliavusios iš mamos ir močiutės. Jos man ir broliui pagamindavo bet ką, ko tik panorėdavome. Mama puikiai kepa tortus ir pyragus. Nežinau, ar buvo kartas, kad po ilgesnio laiko, grįžę pas tėvus, nerastume medaus torto ar kokio kito naminio skanėsto. Tiesa, mama mane išmokė gaminti „iš akies“. Sekti receptą ir produktų kiekius – ne mums. Mes nebijome improvizuoti, o tai leidžia surasti naujų skonių virtuvėje.

– Dirbi radijuje, televizijoje – ar vaikystėje kada būtum pagalvojusi, kad mergaitė iš Prienų dabar suksis tarp žinomų žmonių, o į jos namus važiuos TV žvaigždės?

– Svajoti svajojau, bet kad tai taps gyvenimo realybė – tikrai niekuomet nebūčiau pagalvojusi. Vaikystėje tai atrodė tiesiog neįmanoma ir nerealu. Aš, mergaitė, užaugusi vienkiemyje tarp laukų, dirbsiu vienoje didžiausių radijo stočių bei žiūrovų mylimiausioje televizijoje? Tai skambėjo tiesiog nesuvokiamai. Neretai ir pati susimąstau apie tai – juk didžiausia mano vaikystės svajonė ėmė ir išsipildė!

– Kaip manai, kokia tavo sėkmės TV3 istorija? Ko palinkėtum kitiems, siekiantiems panašių dalykų?

– Tėvai sakė, kad nuo pat mažumės buvau labai kukli. Žinau, kad kitiems iš šalies atrodo, kad kuklumo manyje nerasta, tačiau jis niekur neišgaravo. Šis mano bruožas man kaip tik padėjo – žmonės vis dar kalba, kad darbą televizijoje ar radijuje susirasti gali tik gražuolės arba akiplėšos. Melas – pati niekada nelipau kitiems per galvas. Manau, kad šiame versle tu turi būti vertinamas savo darbais, žiniomis ir kompetencija. Svarbu labai norėti, stengtis, daug dirbti ir svajoti. Ir pati sau esu geras pavyzdys – svajok, nes svajonės pildosi!

Kaip Gianui Lucai kartu su Elena seksis keliauti pas jos mamą į Prienus, ir ką jie visi pagamins, pamatysite jau šį sekmadienį, laidoje „La maistas. Vasara“ 9 val. per TV3 ir TV3 Play!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.