Teksto dydis:
2021-09-18 22:47
LTU

Jo

Teko ragauti pajelija Ispanijoj, nepatiko, pridege ryžiai, kauleta vištiena ir dar tos didelės kriauklės,jovalas kažkoks.

0
2021-09-16 16:59
GBR

Romai

tinginiai tie ispanai ,lietuviski "profi" per pusvalandi suvargalins ka tik nori ,svarbu tiket ,kad tai tikra ir skanu

0
2021-09-14 14:23
GBR

Zi

Idomu ka jie taip 4-6 val verda/kepa. Labai skanu!!!!

0
2021-09-14 14:11
BEL

nu

man tikrai neskanu tas jovalas !

2
2021-09-14 13:46
LTU

jooo to Romas

jo, jei nori tikrai tikros paelijos tai bent prieš 6val turi staliuką užsisakyt. nors ne visada taip išeidavo padaryt. šiaip jų yra ir visokiose kavinėse, ir atneša toj keptuvėj, ten gal jau būna zagatofkes pasidarę, tiktai gal datroškina ant ugnies, laukimo apie 30-60min. na jos irgi neblogos būna, aišku užsakomos geriau

0
2021-09-14 13:41
LTU

jooo

tai kad lietuvoj negausi normalios, niekas nemoka pagamint, namie irgi neišeina tokios pagamint. gal tie produktai, prieskoniai ne tokie kaip ten, Ispanijoj tai super apsiėst galima. tobulas skonis. dar bune lidle tokia šaldyta paelija, bet ne kažką. kaip ir picos nuvažiuok į Italiją nu nepalyginsi su jokiom lietuviškom. pas mus tik šaltibarčiai, cepelinai, nu ir kebabas nacionalinis maistas

1
2021-09-14 13:36
LTU

Lietuvos ryto varguoiai

Toliau trupina nesamoningus rasinelius.

1
2021-09-14 13:09
LTU

Paeiliui

Sudedi turimas daržoves ir mėsas, pridedi ryžių ir turi tą p a e l i j ą

2
2021-09-14 11:49
LTU

Romas

Ar tikrai paelija taip greit gaminama ? Tiesiog prieš mėnėsį buvau Ispanijoje ir kai norėjom užsakyti šio patiekalo, mums pasakė, kad šiandiemn jos jau nebeturi ir pasiūlė užsakyti staliuką rytojaus dienai, nes ( kaip sakė ) paeliją jie gamina apie 3-4 valandas. Dabar nesuprantu, kas čia meluoja.

1