Teksto dydis:
2018-07-11 00:37
IRL

34 Nu jo...

Komentatoriai kurie rašo tik apie šio sviesto reklama neva tik pirkit ryškiai nežino ir nenutuokia, kad ji paprasčiau ir pigiau pasigaminti namuose o ne pirkt jau pagaminta.

0
2018-07-10 13:01
LTU

33 cha

Tipiškas reklaminis straipsnelis užsigulėjusiam mažaverčiui produktui iškišti. Aišku, atsiras visokių apykvailių supermamyčių, kurios patikės tais paistalais ir puls pirkti...nors jau penktokai žino, kad kaitinant dauguma vitaminų suskyla. Čia reikėtų vadinti sviesto konservais- kaip ir mėsos konservai, jie neatstoja šviežio produkto.

4
2018-07-10 09:17
LTU

32 Vargetos indusai

(o ir mano močiutė) lydė sviestą, bo tik taip galėjo jį išlaikyti neusgedusį. Dabar kažkas privežė to sviesto ir bando visiems iškišti kaip kažin kokį stebuklą. Nėra jokio stebuklo. Šviežias daiktas yra šviežias daiktas. Ar seniai čia visiems pūtė arabus, kad kokoso aliejus dantis balina? Po to, kad kokosų aliejus geriau nei alyvuogių. O iš pradžių garbino visokiais būdais tą alyvuogių aliejų. Ir vis mokslininkai nustatė.

1
2018-07-09 18:28
DEU

31 ek

Mano virtuvej sito su.....do tikrai nebus

5
2018-07-09 16:16
LTU

30 Dr

Na nzn, visai neseniai surizikavau nusipirkti, tiesiog pasmalsaut.. Ir tiesa sakant visai patiko.. Kas gerai pasisildant ant keptuves bulves ar kepant kiausiniene sito sviesto reikia koki tris kart maziau nei paprasto ir jis nesvyla, niekad nepadega ir maisto poskonis labai puikus, dabar jau antra banke baigiu.. Kaina aisku nelabai man patinka, bet visgi dar pirksiu

2
2018-07-09 10:10
LTU

29 cha cha cha

tai juk Veryga draudžia bet kokį sviestą ir popouliarina mašininę alyvą, pavadinimu "margarinas"

2
2018-07-09 09:47
LTU

28 tam 10 nepraustburniui

gal jums ir pikta, kad lydyta sviesta dar bobuciu gaminama zurnalistai vadina mandru pavadinimu, bet kam taip slyksciai keiktis ? Ar nuo to tamstai pasidaro geriau , ar geriau pasidaro del to, kad kazka pazeminot ? O nepagalvojot, kad pazeminot save, nors ir slepiates uz anoniminio komentaro ?

3
2018-07-09 08:02
LTU

27 sraigė

Jau seniai, prieš 100 metų, mama man įdėdavo tokio sviestuko, kai važiuodavau mokslų Vilniun.

2
2018-07-09 06:18
LTU

26 Aga

Straipsnis mulkiams, kurie žmogaus fiziologijos nesimokė.

13
2018-07-09 00:49
LTU

25 zm

Ką geresnio už sviestą galima išgauti, išgarinant iš jo vandenį ? O jeigu kaitinama tiek, kad keičiasi jo sudėtis, paaiškinkit, kas ten pasidaro "geriau" ? Tas pats, kas įrodinėti, kad karamelė geriau už cukrų.

21
2018-07-08 23:23
LTU

24 vien dėl to sviesto

važiuoju į Lenkiją. Lietuvoje 500g. - 6eur, o Lenkuose lygiai toks pats 500g. - 2,30eur.

1
2018-07-08 22:46
LTU

23 J

Vieni kabinėjasi prie pavadinimo Ghee ar lydytas sviestas. Nors iš tiesų tai vienas ir tas pats. Lidlas parduoda, kaip lydytą sviestą, Maxima, kaip Ghee. Kitiems gi atrodo, kad jei močiutės gamino lydytą sviestą iš bėdos, nes šaldytuvo neturėjo, tai jau negali būti geras? Jei galima kaitinti aukštoje temperatūroje, skirtingai nei daugumą aliejų, tai puiku. Jei turi dar kokių nors gerų savybių, tai dar geriau. O skonis iškepus ant Ghee ar lydyto sviesto išties puikus. Pabandykit pradžiai, visažiniai šnekoriai.

4
2018-07-08 22:08
NLD

22 ghi

tai eilinis komercinis blefas,kad tik brangiau parduot idiotams

26
2018-07-08 21:59
LTU

21 Vartojas

Tik maximoj ir asorti jis dvigubai bragesnis negu uk. Lygiai toks pat.

0
2018-07-08 21:53
LTU

20 newartojame swiestu ar margarinu

ar tik ne is PALMIE ALIEJAUS VISOKIE TOKIE SWIESTAI BEI MARGARTINAI GAMINAMI ? kas pasaulyje senai draudziama ir priskiriama techniniams aliejams ?

28
2018-07-08 21:45
LTU

19 As

Kiek rasanciu neismaneliu...ir jis gaminamas tikrai ne is bedos..gaminame ji pastoviai.Kaitinamas 3 val.,ilga procedura.O su siuo svietu kazane gaminami patiekalai gaunasi superinio skonio.Placiai naudojamas Azijos virtuveje ir labai vertinamas.Ir is lenkisko sviesto nepagaminsi gero lydyto svieto.Na bet ne visiems tai suprasti...

11
2018-07-08 21:21
LTU

18 4- tam

Cholesterolio yra daugelyje produktų. Bet labiausiai iš jų kenkia mažo tankio lipidai, o juos pagamina žmogaus kepenys. Tad jei kepenys tvarkoje, ir cholesterolio nereikia bijoti.

3
2018-07-08 21:17
LTU

17 Tas Pats

Privaloma laikytis įstatymų. Bet kad koks maisto produktas būtų privalomas...

1
2018-07-08 20:33
LTU

16 Monika

Žurnalistui iš chemijos rašau 2. Sviesto rūgštis dar vadinama butano rūgštimi (butyric acid).

1
2018-07-08 20:14
LTU

15 matyt

maximoje užsigulėjo....

14
2018-07-08 20:04
LTU

14 jis

Laida Klauskite daktaro : https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/1013669908/klauskite-daktaro-ghee-sviesto-nauda

1
2018-07-08 19:45
LTU

13 bobutė

Dar nenusibodo tokius durnizmus apie paprasčiausią lydytą sviestą rašinėt? Visi vyresni žmonės žino, kas tai yra ir kodėl jį žmonės gamindavo (gal kas ir tebegamina), ne vienas ir parašė. Mano ir mama, ir močiutė kadaise gamindavo, nes neturėjo šaldytuvo, o reikėjo "užsizapasint" sviesto prieš užtrūkstant karvei. Taip kaip š.das niekada netaps bandute, taip lydytas sviestas netaps vaistu, jis tiesiog vartojamas iš reikalo.

17
2018-07-08 19:36
LTU

12 J > antram

Žiemą karvės užtrunka dėl prasto maitinimo :))) Pagooglink proto bokšte, ką reiškia užtrūkusi karvė... Tada jau bandyk nuomonę reikšt :)))

6
2018-07-08 19:32
LTU

11 reklama

REKLAMA :)

8
2018-07-08 18:26
LTU

10 Seniokas

Kurvos jūs žurnalystai. Joks ne ghi, o lydytas sviestas, kurį dar mano amžinatilsį bobutė lydydavo, kai šaldytuvo neturėjo. Nedapisti, tai net pikta...

17
2018-07-08 18:12
LTU

9 Andrius

Jau ant duonos tik netepkit, nes viskas užsikimš, jis turi būti naudojamas šiltas. Reiktų pasidomėti, prieš tokias antraštes rašant.

7
2018-07-08 18:06
LTU

8 Ona

Ne tik Indijoje. Aukštaitijoje tokį sviestą, kaitintą grietinę,krosnyje apkeptus sūrius šeimininkės gamindavo ilgam laikotarpiui, kol nemelžavo užtrūkusios karvės. Jie ilgai negesdavo.. Kitu laiku valgydavo šviežiai gamintus produktus. Indijoje karšta,todėl tik kaitintas ghi sviestas ilgiau išsilaiko.

1
2018-07-08 18:04
LTU

7 aguona

ilgai kaitinant nieko naudinga jau nelieka. Valgykit saikingai sviezia sviesta ir nereiks jokio ghi.

20
2018-07-08 18:02
LTU

6 jis

Bandysiu jo paieskoti didziuosiuose prekybos centruose.

20
2018-07-08 17:55
LTU

5 deja deja

sio sviesto niekada nebus kiekvienoje virtuveje todel, kad jis labai brangus. Kiekvienoje turciu virtuveje gal but, bet ne daugiavaikiu seimu, vienisu mamu, pensininku , siaip mazus vaikucius auginanciu ar uz minimuma dirbanciu .

12