Teksto dydis:
2018-07-12 21:52
LTU

7 Kažin

Kaip iš lapų sultis išspaust ?!??

1
2018-07-12 21:38
LTU

6 Kėglis

močiutė iš burokėlių lapų (batvinių) virdavo nuostabią sriubą.Skani būdavo ir karšta ir šalta.

0
2018-07-11 12:13
LTU

5 cha cha

patiko ...gerti 2-4 savaites PRIES VALGI ...ar patys skaitot, ka parasot ?

1
2018-07-11 11:18
LTU

4 Mone

Skaiciau straipsni kad burokeliu sulciu gerti sergant mazakraujyste nepatartina, nes turi rugsties kuri apsunkina gelezies pasisavinima.

0
2018-07-11 10:35
LTU

3 valgau,valgau tuos buroklapius,

koc jie savotišku dusto smoku man atsiduoda.Nevalgyčiau-prasčiau būtų nei tikrą dustą žėbyt.Nepajuokausi,brač,prieš gaspadinę.Pasakė,kad sveika-ir lapok...

4
2018-07-11 09:08
LTU

2 siaip tai

lapus gali valgyt tik tada jei pats burokus uzauginai. Priesingu atveju abejoju ar verta

1
2018-07-11 08:20
LTU

1 ĖSK LAPUS

,nes daugiau nieko nebus,---- (salotų arba kompleksinių pietų pavadinimas :))))

4