Atsiųsk sveiko ir skanaus patiekalo receptą – laimėk „bioMagnis+bioKalis SPORT&CARDIO“ prizus!

Apie sveiką mitybą vis dar sklando du gajūs mitai: vieni įsitikinę, neva sveikai maitintis yra kančia – tenka valgyti beskones vandenyje ruoštas kruopas, vištos krūtinėlę, kramsnoti žalias daržoves. Kiti vis dar mano, kad sveikos mitybos pagrindas – brangūs ar egzotiški maisto produktai. 

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 3, 2018, 9:34 AM, atnaujinta Oct 4, 2018, 9:51 AM

Įrodykite, kad yra kitaip – net ir laikantis sveikos mitybos valgyti galima skaniai, nebrangiai ir paprastai! 

Skelbiame sveikų patiekalų konkursą „Atsiųsk sveiko ir skanaus patiekalo receptą – laimėk „bioMagnis+bioKalis SPORT&CARDIO“ prizus!“

Pusryčiams verdate puikią avižinę košę? Kepate savo duoną? Žinote paslaptį, kaip skaniai paruošti vištos krūtinėlę ar grikius? O gal išbandėte skaniausios sriubos receptą?

Dalinkitės savo receptais su mūsų skaitytojais ir laimėkite „Biofarmacijos“ maisto papildus – miltelius elektrolitų tirpalui ruošti „bioMagnis + bioKalis SPORT&CARDIO“!

„SPORT&CARDIO“ naudingas sportuojant, fizinio krūvio metu ar intensyviai dirbant. Jis padeda atkurti mineralų, druskų ir angliavandenių kiekį, padeda palaikyti ištvermę, energijos apykaitą. Pagamintas Izraelyje be jokių cheminių priedų.

Kiekvieną mėnesį trijų skaitytojams labiausiai patikusių receptų autoriai gaus po tris pakuotes šių maisto papildų. Laimėtojus skelbsime spalio 15, lapkričio 15 ir gruodžio 15 dienomis.

Viskas, ko reikia norint dalyvauti konkurse ir laimėti prizus – atsiųsti sveikų pusryčių, pietų, vakarienės ar užkandžių receptą su nuotrauka adresu skonis@lrytas.lt Redakcija pasilieka teisę atrinkti receptus, kurie bus skelbiami portale lrytas.lt ir „Skonio“ feisbuko paskyroje „Lrytas.lt Skonis“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.