Rudens desertas – orkaitėje kepti obuoliai su varške ir cinamonu

Naudokitės rudens dovanomis – juk jis dovanoja tiek daug sodo ir daržo gėrybių. Valgykite ne tik šviežius, bet ir keptus obuolius. Juos galite įdaryti varške, pagardinti cinamonu.

Valgykite ne tik šviežius, bet ir keptus obuolius. Juos galite įdaryti varške, pagardinti cinamonu.<br>123rf nuotr.
Valgykite ne tik šviežius, bet ir keptus obuolius. Juos galite įdaryti varške, pagardinti cinamonu.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2014, 5:43 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 5:34 PM

Šiam desertui reikės:

1 obuolio

50 g varškės (9 proc. riebumo)

50 g razinų

1 šaukštelio cinamono

1 šaukštelio aliejaus

Išskobkite obuolių šerdis. Varškę sumaišykite su cinamonu ir karštame vandenyje išmirkytomis razinomis. Įdarą sudėkite į išskobtus obuolius. Obuolius aptepkite aliejumi ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių karščio. Obuoliai iškeps per 20 minučių.

1 porcijos energinė vertė – 290 kcal

Receptas – iš knygos „Ką valgyti susirgus vėžiu?“. Šis receptas bus naudingas ne tik sergantiems, bet ir visiškai sveikiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.