Jūros ešerys raudonosios paprikos padaže

Reikės:

Daugiau nuotraukų (1)

Asta Stasiūnas

Jan 8, 2015, 10:35 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:40 PM

0,5 kg jūros ešerio

po žiupsnelį druskos, juodųjų pipirų

1 šaukštelio citrinos sulčių

1 šaukštelio alyvuogių aliejaus

Keptų raudonųjų paprikų padažui reikės:

1 raudonosios paprikos

2 šaukštų vyno acto

1 skiltelės česnako

80 g alyvuogių aliejaus

druskos, pipirų

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių, įdedame raudoną papriką ir kepame apie 35 min. Atvėsiname, pašaliname odą ir sėklas, visus ingredientus sutriname iki gražios raudonos vientisos masės.

Apkepame žuvį, kiekvieną pusę – po 3 minutes. Patiekiame šiltą, papuoštą petražolėmis. Skanaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu