Vištos krūtinėlė su obuoliais ir apelsinais

Šiam patiekalui reikės:

Daugiau nuotraukų (1)

Robertas Undro (gaminkpats.lt)

Jan 18, 2015, 11:54 AM, atnaujinta Jan 24, 2022, 11:27 AM
  • Vištos krūtinėlės (1 vnt. su kauliuku)
  • Apelsino (1 vnt.)
  • Obuolių (2  mažų)
  • Poro (1/2 vnt.)
  • Saliero (1 lapkočio)
  • Česnako (2 skiltelių)
  • Šviežio rozmarino (keliu šakelių)
  • Obuolių sulčių (300 ml.)
  • Malto lauro lapo (1/2 šaukštelio)
  • Sviesto (50 g)
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų

Vištienos krūtinėlę pamarinuojame su maltais juodaisiais pipirais, lauro lapeliais, druska ir tarkuotu česnaku.

Krūtinėlę dedame į kepimo indą (kaulu į viršų) ir šalia bei ant jos sudedame stambiai pjaustytus vaisius ir daržoves, užbarstome rozmarino lapelių, įpilame obuolių sulčių ir uždedame sviesto.

Kepimo indą uždengiame folija ir kepame: 1,5 valandos uždengus 220 C orkaitėje ir 30 minučių atidengus su ventiliavimo funkcija.

Patiekiame su keptomis daržovėmis ir vaisias bei apšlakstome likusiomis sultimis.

Šaltinis – “Gamink pats“

Nepraleiskite naujienų – lankykitės lrytas.lt svetainėje “Skonis“ arba tapkite mūsų draugu “Facebook“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.