- Vištos krūtinėlės (1 vnt. su kauliuku)
- Apelsino (1 vnt.)
- Obuolių (2 mažų)
- Poro (1/2 vnt.)
- Saliero (1 lapkočio)
- Česnako (2 skiltelių)
- Šviežio rozmarino (keliu šakelių)
- Obuolių sulčių (300 ml.)
- Malto lauro lapo (1/2 šaukštelio)
- Sviesto (50 g)
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų
Vištienos krūtinėlę pamarinuojame su maltais juodaisiais pipirais, lauro lapeliais, druska ir tarkuotu česnaku.
Krūtinėlę dedame į kepimo indą (kaulu į viršų) ir šalia bei ant jos sudedame stambiai pjaustytus vaisius ir daržoves, užbarstome rozmarino lapelių, įpilame obuolių sulčių ir uždedame sviesto.
Kepimo indą uždengiame folija ir kepame: 1,5 valandos uždengus 220 C orkaitėje ir 30 minučių atidengus su ventiliavimo funkcija.
Patiekiame su keptomis daržovėmis ir vaisias bei apšlakstome likusiomis sultimis.
Šaltinis – “Gamink pats“
Nepraleiskite naujienų – lankykitės lrytas.lt svetainėje “Skonis“ arba tapkite mūsų draugu “Facebook“.