1. Jautienos nugarinės (300 g)
2. Kuskuso (100 g)
3. Ryžių miltų (mėsos apvoliojimui)
4. Agurko (150 g)
5. Avokado (1 vnt.)
6. Saliero (1 stiebas)
7. Pomidorų (150 g)
8. Ryžių acto (2 šaukštų)
9. Alyvuogių aliejaus
10. Rūkytos maltos paprikos, maltų lauro lapelių (po 1 šaukštelį)
11. Cukraus (1 šaukštelio)
12. Citrininių pipirų ir druskos
Mėsą supjaustome 1,5 cm storio gabaliukais, pamušame ir pamarinuojame su druska, lauro lapeliais ir rūkyta paprika. Gabaliukus apvoliojame ryžių miltuose ir sudedame ant aliejumi išteptos skardos.
Į puode užvirtus 300 ml vandens su keliais šaukštais alyvuogių aliejaus ir žiupsneliu druskos suberiame kuskusą ir išjungę karštį uždengiame dangčiu.
Mėsą pašauname į 250 C orkaitę 10 minučių. Tiek pat laikome uždengtą kuskusą.
Tuo tarpu supjaustome daržoves smulkiais gabaliukais, pašlakstome alyvuogių aliejumi (4 šaukštais), ryžių actu, pabarstome druska, citrininiais pipirais ir cukrumi.
Į lėkštę dedame mėsos gabaliuką, ant jos tolygiai paskirstome kuskusą, o ant jo dedame daržoves.
Šaltinis – „Gamink pats“