Jautienos kepsnys su kuskusu ir daržovėmis

Reikės:

Jautienos kepsnys su kuskusu.<br>Nuotr. iš „Gamink pats“.
Jautienos kepsnys su kuskusu.<br>Nuotr. iš „Gamink pats“.
Daugiau nuotraukų (1)

Robertas Undro, gaminkpats.lt

Feb 27, 2015, 3:20 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:46 AM

1. Jautienos nugarinės (300 g)

2. Kuskuso (100 g)

3. Ryžių miltų (mėsos apvoliojimui)

4. Agurko (150 g)

5. Avokado (1 vnt.)

6. Saliero (1 stiebas)

7. Pomidorų (150 g)

8. Ryžių acto (2 šaukštų)

9. Alyvuogių aliejaus

10. Rūkytos maltos paprikos, maltų lauro lapelių (po 1 šaukštelį)

11. Cukraus (1 šaukštelio)

12. Citrininių pipirų ir druskos

Mėsą supjaustome 1,5 cm storio gabaliukais, pamušame ir pamarinuojame su druska, lauro lapeliais ir rūkyta paprika. Gabaliukus apvoliojame ryžių miltuose ir sudedame ant aliejumi išteptos skardos.

Į puode užvirtus 300 ml vandens su keliais šaukštais alyvuogių aliejaus ir žiupsneliu druskos suberiame kuskusą ir išjungę karštį uždengiame dangčiu.

Mėsą pašauname į 250 C orkaitę 10 minučių. Tiek pat laikome uždengtą kuskusą.

Tuo tarpu supjaustome daržoves smulkiais gabaliukais, pašlakstome alyvuogių aliejumi (4 šaukštais), ryžių actu, pabarstome druska, citrininiais pipirais ir cukrumi.

Į lėkštę dedame mėsos gabaliuką, ant jos tolygiai paskirstome kuskusą, o ant jo dedame daržoves.

Šaltinis – „Gamink pats“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.