Šventiniai dvispalviai keksiukai pavyks ir virtuvės naujokams

Velykoms iškepę šių keksiukų džiaugsitės ir skaniu, ir gražiu rezultatu. Kaip kepti dvispalvius keksiukus moko Vilniuje gyvenantis italas virtuvės žinovas Gianas Luca Demarco.

Dvispalviai keksiukai.
Dvispalviai keksiukai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2016, 10:00 AM, atnaujinta May 31, 2017, 12:51 PM

Dvispalviai keksiukai

Ingredientai:

480 g aliejaus,

260 ml vandens (kambario temperatūros),

2 skonių miltiniai keksiukų mišiniai.

Į dubenį supilkite aliejų, suberkite keksiukų mišinį ir gerai išmaišykite. Pamažu supilkite vandenį. Viską kruopščiai išmaišykite.

Tą patį padarykite su kitu mišiniu.

Gautą masę supilkite į du atskirus konditerinius maišelius. Abu šiuos konditerinius maišelius įdėkite į didesnį konditerinį maišelį (taip, kad abu tilptų ir tvarkingai susidėtų).

Masę iš jų supilkite į keksiukų formeles.

Keksiukus kepkite 20–30 min. 180 °C orkaitėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.