Burnoje tirpstančių šašlykų paslaptis – obuolių sulčių marinatas

Yra daugybė šašlykų marinavimo būdų. Vieni mėgsta į marinatą įpilti acto, kiti juos marinuoja majoneze, dar treti atranda kivius.

Obuolių sultyse marinuoti šašlykai.<br>Nuotr. iš ritosreceptai.lt
Obuolių sultyse marinuoti šašlykai.<br>Nuotr. iš ritosreceptai.lt
Daugiau nuotraukų (1)

ritoscreceptai.lt

2018-05-18 15:27, atnaujinta 2023-05-16 16:06

Jeigu dar nebandėte, išbandykite šašlykus, marinuotus obuolių sultyse. Jos puikiai atlieka savo darbą – šašlykai būna tiesiog tirpstantys burnoje.

Štai kaip aš tai darau.

Obuolių sultyse marinuoti šašlykai

Reikės:

  • kiaulienos mentės;
  • naminių obuolių sulčių;
  • druskos;
  • svogūnų;
  • prieskonių mišinio (kalendros, raudonėlio, baziliko, pipirų, salierų).

Mėsą supjaustome, įtriname druska ir prieskoniais ir paliekame kelias valandas pastovėti.

Pastovėjusią mėsą užpilame obuolių sultimis ir paliekame per naktį.

Likus porai valandų iki kepimo sutarkuojame svogūnus ir išmaišome su mėsa.

Viskas. Kepkite ir skanaukite.

Šaltinis – „Skanu, gražu ir su meile... Rita“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.