Kepta sultinga vištos krūtinėlė: visa paslaptis – puikus marinatas

Ši receptą pamaciau vienoje televizijos laidoje, ir sudomino. Ėmiau ir išbandžiau. Tikrai patiko, nes ir darbo nedaug, ir marinatui tik du produktai reikalingi.

 Marinuota kepta vištos krūtinėlė.<br> „Andželikos virtuvėlė“
 Marinuota kepta vištos krūtinėlė.<br> „Andželikos virtuvėlė“
 Marinuota kepta vištos krūtinėlė.<br> „Andželikos virtuvėlė“
 Marinuota kepta vištos krūtinėlė.<br> „Andželikos virtuvėlė“
Daugiau nuotraukų (2)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

2019-05-04 10:56, atnaujinta 2022-04-25 11:32

Pabandykite, gal ir jums patiks. Kiekių nenurodysiu, viskas priklauso nuo to, kiek porcijų gaminsite.

Kepta sultinga vištos krūtinėlė

Reikės: 

  • vištos krūtinėlių (galima naudoti ir šlaunelių mėsą be odos, iš jos ir buvo gaminama laidoje),
  • sojų padažo,
  • pieno,
  • šiek tiek aliejaus kepimui.

Gaminame 

Krūtinėles pamušti ar perpjauti, jeigu jos yra storos. 

Į dubenėlį pilti pieno ir sojų padažo - kad  marinato spalva būtų lyg kavos su pienu.  

Sudėti krutinėles (jos turi būti apsemtos) ir palikti marinuotis 2-3 val. 

Po to jas kepti keptuvėje iš abiejų pusių. 

Garnyrui rinkitės tai, ką mėgstate. 

Skanaus!

 „Andželikos virtuvėlė“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.