Teksto dydis:
2018-06-12 19:38
188.69.210.118 LTU

20 Zofija

Jau pats laikas nulaužyti žiedkočius. Aš apverdu į vandenį įberiant šiek tiek druskos, Nusunkiu, atvėsinu ir norimo kiekio porcijomis užvakumuoju ir į šaldiklį. Man tai labai tinka į baltą mišrainę.

0
2018-06-12 13:48
77.221.90.183 LTU

19 Sodininkas

Klausymas vienas-kokią plantaciją tų česnakų reikia auginti kad priskintumei tokį kiekį žiedkočių?Mano trijų asmenų šeimai pilnai užtenka ir 50 česnakų galvų,nes standartinis sodo sklypas yra mažas,o ir didesnio kiekio iki kitų metų neišsaugosi,suges.Kitas reikalas auginti kaimo vietovėse didesnius kiekius kur česnakai keliauja pardavimui.

2
2018-06-12 10:16
78.56.72.255 LTU

18 888

labai gerai sumalti su mesmale ir kjrapais sumaisyti su druska ir i stiklainiuka,o kada reikia gali deti ir agurkus raugdamas ir kur reikia cesnako,jau labai seniai taip darau

0
2018-06-12 08:08
84.46.230.157 LTU

17 sama

nesamone! uztenka uzsaldyti

5
2018-06-12 06:32
5.20.51.20 LTU

16 Alio

Nu niekada nemačiau,kad mano darže česnakai žydėtų.Kokie čia česnakai?

21
2018-06-11 22:54
78.56.233.168 LTU

15 nu

Aš juos sukabinu ant slyvų šakų. Dingsta amaras. Jie, bekabodami užsiaugina žiedynus ir subrandinę sėklas jas rudenį išbarsto. Po slyvom pavasarį pridygsta daug česnakiukų.

0
2018-06-11 22:21
78.63.134.213 LTU

14 >8

O jau tamsta ponu staiga patapot Švedijoj braškes rinkdamas?

4
2018-06-11 18:48
78.31.190.146 UKR

13 ...

Nieks jų anksčiau nenaudodavo. Dabartiniais mitybos neraštingumo laikais visi ėda viską. Gyvuliai turi uoslę, jiems bet ko neįkiši, o žmogėnui kažkas pasakė, kad gerai tai ir į burną... Jūs jokioje knygoje net apie vaistažoles nerasite, kad jie yra naudojami- tik roputės!!! Jeigu jie būtų naudingi ir valgomi, jie būtų sunaudoijami ir vaistininkystėje.

19
2018-06-11 16:25
78.158.7.92 LTU

12 Aš jų nemarinuoju

O rauginu. Taip pat kaip agurkus. Manau, kad tai daug sveikiau. Mūsų šeima jau labai senai savaime atsisakė marinuotų produktų. Dar juos šaldau, nedaug, tik prieskoniams verdant sriubas, padažiukus....

1
2018-06-11 15:46
188.69.193.9 LTU

11 bac

pernai šį receptą išbandžiau, nieko gero. Nepatiko nei man , nei svečiams

2
2018-06-11 15:34
78.56.215.83 LTU

10 nezinau

nieko gero is to marinato , viena rugstis daugiau nieko...

3
2018-06-11 15:08
185.168.12.76 COL

9 tik negadinkit

visokiais marinatais,jau nuo seno žinau,kad česnakiniai žiedkočiai tinka ir šaldyti,/ką darau visada,/nes bet kada pasirenki ,kiek reikia ,ar tai troškiniams,višų patiekalams ,žuvų, balabdėliams ir šiaip mėsai t.t.

2
2018-06-11 14:51
90.140.255.33 SWE

8 o marinuoti

bybkociai prie sashlo netinka :DDD jau nzn kaip issikalinet ubagai viska vakuojasi ka tik gali..

32
2018-06-11 14:12
217.77.31.6 LTU

7 Birutele

Smulkiai supjaustyti ir troškinti su sviestu, pasūdyti. Valgyti su karštomis virtomis bulvėmis :)

7
2018-06-11 13:07
62.80.225.103 LTU

6 NIEKADA NEMETU

O as niekad ju nemetu.Su jais gaminu troskinius,i kiausiniene dedu,labai tinka prie visu mesos patiekalu.Gerai laikosi saldytuve,niekad ju nemarinavau,visi suvartojami sviezi:)

2
2018-06-11 13:05
86.100.226.126 LTU

5 as

malu su krapais ir uzsaldau

4
2018-06-11 13:04
86.100.226.126 LTU

4 na

is kur istrauket kad ismeta, nepazistu nei vieno kas ismestu -saldo, dziovina, marinuoja

6
2018-06-11 12:58
193.189.87.209 LTU

3 kokio stiprumo actas?

6 ar 9 %?

3
2018-06-11 11:54
193.219.141.103 LTU

2 jau daugelį metų

marinuoju česnakų žiedus. Labai skanu. Marinatas paprastas, kaip ir kit. daržovėms.

3
2018-06-11 11:42
85.232.147.214 LTU

1 musse

As nemetu lauk, o smulkiai supjaustau ir paberiu siltnamyje po pomidorais, puikus mulcias

2