Teksto dydis:
2018-08-15 22:51
LTU

10 Ona

Marinavau su geltonom slyvutėm,tai agurkai perėmė slyvų kauliukų skonį,man nepatiko.

0
2018-08-11 18:19
LTU

9 Gene

Tai jau senas receptas , niekad nekaitinu ar su actu ar su citrinos rugstele ,bet vistiek yra rugstis deta ta ar ta , idet slyvuciu geltonu irgi puikiai laiko ir skanu.

0
2018-08-09 16:01
LTU

8 Danguolė

Citrinos rūgštis tikrai labai ir labia bogai. Domėkimės ir skaitykim. Tikrai yra daug informacijos apie tai

0
2018-08-09 13:05
GBR

7 sveikiau actas ar citrinos rugstele

sprendziame kiekvienas individualiai ,Receptas ismegintas ir mano .Mociute tuo receptu ruosdavo agurkus visa savo gyvenima Nuostabus receptas ,darbo tikrai nedaug ,o kas sveika ar nesveika kiekvienas turim pasirinkima ,tik negrazu , kad straipsnio autore apmetoma negraziais zodziais !

2
2018-08-09 11:00
DEU

6 Hh

Nesamone

6
2018-08-09 10:51
SWE

5 Kam tiek vargo

Geriau is karto ziupsneli E621, bus neprasciau nei citrinos rugstis :) 2x kaitina marinata, raso kad nereiks kaitinti, kazkoks svelnus nesusikalbejimas :)

3
2018-08-08 17:46
LTU

4 zose

jau geriau actas, nes citrinos rūgštis - baisus kancerogenas.

4
2018-08-08 10:55
LTU

3 Čia kas durnius?

"Nereiks kaitinti", o bled rašo , kad kaitinti reik net DU kartus!!!!! Užpisot pydarai nelaimingi!!!

21
2018-08-07 17:00
LTU

2 qweqewq

nupilti marinata yra daug pavojingiau, nei iskaitinti..

2
2018-08-07 15:55
LTU

1 rasakila

mieloji, actas, ypač obuolių tikrai daug sveikiau nei citrinų rūgštis. Štai ką rašo internete, iš ko gaminama citrinų rūgštis: "Pramoniniu būdu gaminama fermentuojant cukraus gamybos atlieką melasą Aspergillus niger pelėsiais."

4