Lengvai paruošiamas keptų obuolių gardėsis geriau už bet kokį pyragą

Štai tokia yra mano obuolių pyrago versija. Taip, tai ne pyragas, tai kepti obuoliai, bet skonis – vertas dievų. Išbandykite, nes nupasakoti sunku. 

Kepti obuoliai.<br> Nuotr. iš „Maisto diletantė“.
Kepti obuoliai.<br> Nuotr. iš „Maisto diletantė“.
 Nuotr. iš „Maisto diletantė“.
 Nuotr. iš „Maisto diletantė“.
Daugiau nuotraukų (2)

„Maisto diletantė“

Dec 2, 2017, 4:32 PM, atnaujinta Dec 15, 2019, 4:29 PM

O be to, jokio tešlos maišymo, plakimo, obuolių pjaustymo. Ir tereikės trijų produktų.

Kepti obuoliai

Reikės:

• obuolių,

• avižinių sausainių su sezamais,

• vanilinių ledų (ar bet kokių kitų, kuriuos mėgstate).

Gaminame

Obuolius perpjauname per pusę, išimame sėklas ir dedame į skardą, kurioje kepsime. 

Avižinius sausainius smulkiai sumalame smulkintuvu, gausiai užbarstome and obuolių. Skardą dedame į orkaitę (kepti apie 20-25 minutes). 

Jei obuoliai saldūs, papildomo cukraus net nereikia. Jeigu mėgstate ypač saldžiai, galite dėti šiek tiek medaus.

Iškepusius obuolius patiekiame su ledais. 

Skanaus!

„Maisto diletantė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.