Teksto dydis:
2018-08-08 14:24
LTU

11 juk druska

neleidžia sušalti. Kam ją dėti?

0
2018-08-08 13:49
LTU

10 patarimas

jei šaldysit pomidorus, druskos nedėkit, nes lėčiau sušąla, o prieskoninių žolelių dėkit pagal savo skonį ir tokių, kokių turit (bazilikai, mairūnai, petražolės, krapai, raudonėliai ir t.t.)

0
2018-08-08 10:53
LTU

9 Pvz

Laikas būtų žinoti, kad blanširuojame, o ne nublanširuojame.

0
2018-08-07 21:41
LTU

8 To 5

Kur dėti? Į sriubas, daržovių troškinius, padažus. Niekas nesako, pirkit ir šaldykite. Čia tiems, kas savo daug prisiaugina.

4
2018-08-07 20:26
LTU

7 ...

I tyre dekit prieskoniu pagal savo skoni.

0
2018-08-07 20:25
LTU

6 to 4

Tikrai??????????????????Ir tau jie valgomi?????????As tai geriau plastiko pakramtyciau.

15
2018-08-07 19:27
LTU

5 I kur

Ta Suuuda paskui deti? Nebent i kokteili. Tokiem kulinaram reiktu prisiminti jeigu jau zmones mokai tai nepamirsk parasyti ant kiek pomodoru 2 skilteles cesnako dedi.. ar tipo 5 ar 10kg pomidoru ir ziupsnelis druskos.. krc copy paste tie jusu receptai asilai jus!!!

20
2018-08-07 19:25
LTU

4 nj

saldyt pomidorus...kazkokia kvailyste,svieziu visus metus buna o termiskai apdoroti yra dar vertingesni,nes likopeno tik padaugeja...uzimt pomidorais saldikli ir tiek...

29
2018-08-07 18:10
SWE

3 kam

prieskoniai jeigu saldoma, atsisildysite ir dekites visko, ko truksta, odeliu nelupu viska sublenderiuoju ir saldau skirtingo dydzio indeliuose, atsisildai ir kaip sultis galima gerti, padazams makaronams, kam tik sugalvojama

4
2018-08-07 17:38
LTU

2 kristė

Odelių nelupu, smulkiai supjaustau, keptuvėje su lašeliu aliejaus nugarinu kokį trečdalį pomidorų masės vandens. Prieskonių nededu jokių - į indelius ir šaldau. puikus dalykas į sriubas, plovą, makaronus, troškinius ir t.t.

2
2018-08-07 17:24
SWE

1 Klausimas

🤔 o pomidorų kiek imama?

3