Teksto dydis:
2018-09-15 10:28
LTU

5 Saulius

Karpis čia ne prie ko.. tokiame padaže galima paskandinti bet ką ir susivalgys bet kas.. ir atitinkamai skanus ne karpis, o padažas..

0
2018-09-14 14:14
LTU

4 Kodėl nuvertinta

Nieko ji nenuverta, skani žuvis, kap ir daugelis mūsų ežerų, bei upių žuvų. Nesistengiu dėti prieskonių, valgau žuvį tokią kokia yra. Reikia saugoti savo skonio receptorius, kad jie galėtų pajusti natūralaus skonio įvairovę. Žinoma, galima kartais ir paįvairinti.

0
2018-09-14 05:17
CAN

3 karpis

Buvo ir liko man pati skaniausia zuvis.

1
2018-09-13 17:26
LTU

2 .

.

0
2018-09-13 16:22
LTU

1 .

.

0