Ir skanu, ir sveika: trys geriausi skaitytojų receptai

Jau visą mėnesį vyksta receptų konkursas „Atsiųsk sveiko ir skanaus patiekalo receptą – laimėk „bioMagnis+bioKalis SPORT&CARDIO“ prizus!“ 

 Moliūgų blyneliai.
 Moliūgų blyneliai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-10-15 20:25

Skaitytojai dalinosi savo idėjomis ir receptais, ką paruošti šeimai ar draugams, kad būtų ne tik skanu, bet ir sveika.

Metas paskelbti pirmuosius laimėtojus. Kiekvieno recepto autorė bus apdovanota trimis pakuotėmis „Biofarmacijos“ maisto papildų – miltelių elektrolitų tirpalui ruošti „bioMagnis + bioKalis SPORT&CARDIO“. Jie naudingi sportuojant, fizinio krūvio metu ar intensyviai dirbant. 

Šie papildai padeda atkurti mineralų, druskų ir angliavandenių kiekį, padeda palaikyti ištvermę, energijos apykaitą. Pagaminti Izraelyje be jokių cheminių priedų.

Tad kokie receptai tapo laimėtojais? 

Ruduo – moliūgų metas, tad nenuostabu, jog skaitytojams labiausiai patiko receptai iš šių daržovių. Tai moliūgų ir ouolių blyneliai bei sveikuoliškas moliūgų, citrinų, imbiero ir medaus mišinys.

Taip pat rudenį raugiame daržoves, tad trečiasis laimėtojas – fermentuota salsa arba pomidorų ir paprikų padažas. 

Visus laimėjusius receptus rasite žemiau:

Dėkojame visiems dalyviams, o nelaimėjusiems linkime nenuleisti nosies konkursas dar tęsiasi! Visas sąlygas rasite žemiau.

Pusryčiams verdate puikią avižinę košę? Kepate savo duoną? Žinote paslaptį, kaip skaniai paruošti vištos krūtinėlę ar grikius? O gal išbandėte skaniausios sriubos receptą?

Dalinkitės savo receptais su mūsų skaitytojais ir laimėkite „Biofarmacijos“ maisto papildus – miltelius elektrolitų tirpalui ruošti „bioMagnis + bioKalis SPORT&CARDIO“!

„SPORT&CARDIO“ naudingas sportuojant, fizinio krūvio metu ar intensyviai dirbant. Jis padeda atkurti mineralų, druskų ir angliavandenių kiekį, padeda palaikyti ištvermę, energijos apykaitą. Pagamintas Izraelyje be jokių cheminių priedų.

Kiekvieną mėnesį trijų skaitytojams labiausiai patikusių receptų autoriai gaus po tris pakuotes šių maisto papildų. Laimėtojus skelbsime spalio 15, lapkričio 15 ir gruodžio 15 dienomis.

Viskas, ko reikia norint dalyvauti konkurse ir laimėti prizus – atsiųsti sveikų pusryčių, pietų, vakarienės ar užkandžių receptą su nuotrauka adresu skonis@lrytas.lt Redakcija pasilieka teisę atrinkti receptus, kurie bus skelbiami portale lrytas.lt ir „Skonio“ feisbuko paskyroje „Lrytas.lt Skonis“.

Receptų laukiame iki gruodžio 12 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.