Teksto dydis:
2018-12-07 08:11
LTU

6 Lincė

Aš kepu pyragų ir tortų kas savaitę po tris - keturis, bet kanelės, tai visiškas š... Kai pati pabandžiau, vos rankos nenusigraužiau kam kanelių formas pirkau, bet trauk velniai, keksiukus jose kepsiu. Kanelės viso labo pernelyg saldi kepta paprasta tešla, maždaug kaip paturbintas blynas. Kepiau jas kelis kartus, pagal skirtingus receptus, bet kas kart likdavau nusivylus. Taip kad jeigu niekada neragavote prancūzų išmislo, nusipirkite , paragaukite ir tik jeigu labai patiks, kepkite. Vis tik prancūzai, su savo sraigėmis ir varlėmis man niekada nebuvo gero skonio etalonas.

0
2018-12-07 07:17
LTU

5 nezurnalistams nepavyks

ir nemeginkit:)

0
2018-12-07 06:19
LTU

4 Taip

Tai velniskai neskanus kepinys......o gal as skonio neturiu,bet fui.

0
2018-12-06 22:27
LTU

3 Kok

Nupuso zurnaliuga

0
2018-12-06 19:38
LTU

2 nu

neskanu man jos

2
2018-12-06 19:24
DEU

1 francuze

Bandau isivaizduoti- trys saukstai vaniles ekstrakto!!!Arba 3saukstai vanilinio cukraus- cia tipo tas pats gausis,ane?Tokia nesamone gali parasyti tin tas kuris gyvenime nieko nekepes...

0