Silkė su pomidorais patiko visiems jos paragavusiems

Ši neįprasto skonio silkė kadaise buvo sukritikuota dėl didelio kiekio majonezo, bet juk visada galima naudoti mažiau. Jos skonis patiko visiems ragavusiems.

 Silkė majoneze su pomidorais. <br> Nuotr. iš „Kūmutės virtuvė“.
 Silkė majoneze su pomidorais. <br> Nuotr. iš „Kūmutės virtuvė“.
 Silkė majoneze su pomidorais. <br> Nuotr. iš „Kūmutės virtuvė“.
 Silkė majoneze su pomidorais. <br> Nuotr. iš „Kūmutės virtuvė“.
Daugiau nuotraukų (2)

Renata Šniolienė, „Kūmutės virtuvė“

Dec 19, 2018, 8:09 PM, atnaujinta Dec 18, 2022, 8:57 PM

Silkė majoneze su pomidorais 

Didesnei silkinei reikia:

  • 2 silkių žuvų ar filė arba marinuotos skumbrės,
  • 1 didelio svogūno,
  • 2 didelių pomidorų arba indelio vyšninių,
  • majonezo.

Sutvarkytą silkę arba skumbrę pjaustau gabaliukais ir talpiai dedu į silkinės dugną. Tada beriu labai smulkiai kapotus svogūnus (dažniausiai kapoju kombaino peiliais), uždengiu majonezu, ant viršaus keliauja pjaustyti pomidorai, dideli – kubeliais, vyšniniai – per pusę.

Viršų apibarstau maltais cintrinpipiriais ar baltaisiais pipirais.

Patarimas – naudokite majonezą, kurį galima išspausti iš pakuotės, šaukštu padengti silkę bus sudėtinga.

Recepto šaltinis: „Kūmutės virtuvė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.