Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu

Skanūs patiekalai nebūtinai gaminami ilgai ir sudėtingai – kartais genialumas slypi paprastume. Būtent toks yra mūsų skaitytojos Dianos receptas.

 Kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais ir sūriu „Pik-Nik“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais ir sūriu „Pik-Nik“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Universalus trintuvas.
 Universalus trintuvas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 19, 2019, 10:31 AM, atnaujinta Apr 16, 2023, 5:27 PM

Kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais ir sūriu „Pik-Nik“

Reikalingi produktai:

  • 5 kiaulienos nugarinės pjausniai,
  • 1 svogūnas,
  • 200 g pievagrybių, česnakų granulės, „Pik–Nik“ sūrio lazdelės, prieskoniai pagal skonį,
  • druska,
  • majonezas.

Kaip gaminti

Mėsą supjaustykite, pamuškite, gardinkite prieskoniais, druska, česnaku. Marinuokite apie 1 valandą.

Svogūną ir grybus supjaustykite – iškepkite, pagardinkite prieskoniais. Mėsą patepkite majonezu, dėkite šaukštą grybų ir sūrio lazdelę, suvyniokite. Naudokite tiek sūrio lazdelės, kad ji neišlįstų per šonus.

Suktinukus apvoliokite miltuose, po to – plaktame kiaušinyje, po to –️ džiūvėsėliuose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.

„Skanaus!“ – palinkėjo Diana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.