Agrastų ir česnakų pagardas: ingredientai – netikėti, o rezultatas – puikus

Tai puikus stipraus skonio pagardas, kuris tiks prie mėsos kepsnio. Netikėtos sudedamosios dalys, bet rezultatas – puikus. Šaldytuve gali pastovėti  gana ilgai. 

 Agrastų ir česnakų pagardas<br> Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
 Agrastų ir česnakų pagardas<br> Nuotr. iš „Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

Jun 12, 2019, 3:02 PM, atnaujinta Jun 12, 2023, 9:38 AM

Agrastų ir česnakų pagardas

Iš nurodyto produktų kiekio paruošite 3 porcijas, užtruksite apie 10 min.

Reikalingi produktai: 

  • 0,5 l agrastų (geriau naudoti dar ne visai sunokusius);
  • 1 galvutė česnako;
  • žiupsnis druskos;
  • ryšulėlis krapų;
  • majonezo pagal poreikį.

Kaip gaminti

Agrastus nuplauname ir sutriname maisto smulkintuvu arba sumalame mėsmale. Jei susidaro labau daug skysčio, galima jo šiek tiek nupilti.

Česnako skilteles nulupame ir smulkiai supjaustome. Krapus taip pat susmulkiname. 

Dubenyje sumaišome agrastus, česnakus, krapus, druską. Masę gerai išmaišome ir laikome šaldytuve. 

Prieš valgant pagardą maišome su majonezu.

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.