Teksto dydis:
2019-07-12 11:00
LTU

Audra

Ooooo, ar žinote kiek daug žmonių alergiškų kiaušiniui ? O viskas tik su kiaušiniu !!!!!

3
2019-07-11 01:02
GBR

KEPK

sviezias bulves ant spirguciu ir trupucio sviesto! kam ta terlione -virt ,voliot i dziuveselius ,kept -po Velyku ,kada bulves senos .NEmoki ,gaspadin ,su svieziom bulvem elgtis,,,

2
2019-07-10 21:32
LTU

Sena gaspadinė

Tai kad čia ne šviežių bulvių blyneliai, o žemaitiški blynai be įdaro. Rašo, kad juos kepa, kai pabosta mėsos patiekai. O mano galva, ir čia lėkštėje pakankamai daug mėsos. Nėra jokio skirtumo, ar lėkštėje mėsa su ryžiais, ar su žemaitiškais blynais. Beje, čekai iš virtų bulvių su krakmolu ir miltais gamina savo garsiuosius knedlikus.

3
2019-07-10 17:39
FIN

Nujo

Katik skaiciau-bulves jau prabanga! Tai ar negaletumet koki recepteli pasiulyti tarkim su kruopom ar pigdzolem ar pienem na taip sakant lietuviskom algom atitinkant

11
2019-07-10 17:36
LTU

Laima

Mano nuomone, vaizdas nuotraukoje tikrai neatitinka aprašyto gamybos būdo. Jei kepsi keptuvėje su trupučiu aliejaus (kaip dabar madinga), blynai taip gražiai neatrodys, o bus pasvilę. Nuotraukoje esantys atrodo taip, lyg būtų virti aliejuje.

2
2019-07-10 16:19
LTU

virėjai

nuo skonio dar nei vienas sotus netapo.Maistas turi maitinti kūną.

5
2019-07-10 15:48
LTU

123

Na su idaru skanu, o taip tai pakepta bulviu kose ir tiek.

4
2019-07-10 15:29
LTU

Dar

Tik nerekia ciberzoles ir dziuveseliu

7
2019-07-10 15:26
LTU

Dar

Pasigaminkite dziovintu grybu padaza tai ypac skanu mano kuciu vakaro patiekalas

0
2019-07-10 14:56
LTU

Vova

Žemaičių blynai, ir tiek. Ir dar apvolioti džiūvėsėliuose, ir dar ir prisigėrę riebalų, ir dar papildomai pridėta krakmolo... Uf!

9