Teksto dydis:
2019-08-12 15:36
LTU

xy

geriausia improvizuoti - kai turiu įdedu pievagrybių, rūkyto kumpio, galima tik truputį grietinėėlės, ar grietinėlės (pieno) maišyto su majonezu, sūrį ant viršaus, užkloti folija ir pusvalandžiui į karštą orkaitę (tiesa- apačioj gražiai surikiuoti šaldyti koldūnai. Po to nuimti foliją ir truputį pagrilinti. Skanaus. Kai reikia greitai ir sočiai pamaitinti vyrus.

3
2019-08-12 14:27
IRL

Aha

Apkepini koldunus aliejuje, po to dar orkaiteje su grietinele, sûriu ir pan. Ir uzsikemša kraujagusles kaip mat nuo tokios riebalu bombos. Nebent po valgio eini plûgu arti laukû....

6
2019-08-12 13:50
LTU

???

Cia gal kai nusiperka su nelabai kokiu poskoniu koldunu, tai gal ir pagerina skoni, bet kai pasigamini koldunus namie tai jie ir taip tobulai skanus, nebereikia perdaryt

2
2019-08-12 13:32
LTU

as

Koldūnai ir taip yra sotus valgis ,kam dar tų grietinėlių ,ir būtinai sūrio .Kam iš valgio daryti dar valgį ,jeigu jis jau gatavas tik išsivirk.

3