Teksto dydis:
2019-08-17 13:29
LTU

nu

Mano receptas: 1 l vandens 1 v.š. druskos, 1 v.š. cukraus, 4 v. š. acto 9%. Labai skanūs agurkai būna.

0
2019-08-15 10:08
LTU

marinatai feeeeeeeeeeeeeee

sveikatos ėdikai...šitiek druskos,cukraus,acto..ar išprotėjote...į bambalį agurkus,vandeniu šaltu,krapų,vyšnios lapų, 3 šaukštai druskos 3 litrams ir į šulinį...viskas..pasaka...

2
2019-08-15 10:02
LTU

NESĄMONĖ !

Vienam litrui vandens - su v.šaukštai druskos ?! Tai jau sūrymas, o ne marinatas !

0
2019-08-14 21:16
LTU

mari

nuotrauka tai nepatraukli, agurkai kažkokie murzini ir atrodo negražiai, nenoriu tokių agurkų

4
2019-08-14 16:51
LTU

Taip

Absoliuti nesamonė!!! 2v.š. druskos yra laaaabai sūru!

1
2019-08-14 16:37
LTU

Kelis metus dariau

Pagal įvairius pasiūlymus iš čia. Viską išmečiau. Marginalas.

4
2019-08-14 16:15
USA

“Receptas”

Įdėkit prieskonių pagal skonį, paruoškit marinatą kaip mokate, uždarykite į stiklainius kaip sugebate. O jeigu rimtai, tai bulgarišką receptą (tikrą) būtų įdomu paskaityti.

1
2019-08-14 15:41
LTU

> ...

Agurkų galiukų nereikia nupjauti, jei atsargos žiemai. Jei vasarą šviežiai raugti greitam naudojimui - taip, nupjauk - greičiau galėsi valgyti.

3
2019-08-14 15:26
LTU

atsakymas vietoj

ar žinote, kad citrinos rūgštis (ne sultys) yra daug didesnis nuodas, nei actas. Kam kyla klausimų pagooglinkit apie acto naudą žmogaus organizmui, ypač obuolių.

6
2019-08-14 14:51
LTU

klausykit, kam mums kišat žalingų

daržovių paruošimo būdus ir receptus ? Būtų kažkas itin išradinga, reta, įdomu, tada kitas reikalas... Bet receptas su pasibaisėtinu kiekiu acto, cukraus ir druskos ?.. Kažkas nutarė pribaigti ir taip gležną tautos genofondą ? Kas norės, tokių nesąmonių ne tiek dar prisirinks... Ar turit problemų su medžiaga publikavimui ?

14
2019-08-14 14:33
LTU

123

Nieko nera geriau uz raugintus agurkus, jau senai nebemarinuoju.

7
2019-08-14 14:20
LTU

Batenka

Litrui du saukstai acto, saukstas druskos be kaupo, saukstas cukraus. Tikrai pakanka. Nusipirkit is parduotuves bulgarisku- vienas actas.

2
2019-08-14 14:19
LTU

...

agurkai tai negražūs ir neplauti. Ir galiukai nenupjaustyti. Prie ruso būdavo tokie stiklainiai 3/4 ir vadinosi bulgariški. Iš čia ir pavadinimas agurkų.

8
2019-08-14 14:13
LTU

Nj

Druskos aiškiai per daug....o kodėl bulgariški iš vis neaišku...

7
2019-08-14 14:10
LTU

Vietoj

Acto tokiam kiiekiui t y 2 ltr vandens dekit 1 nubraukta šaukšteli citrinos rūgsties , ir cukr ir drusk po 2 šaukstus

18
2019-08-14 13:52
RUS

Paskui žmonės stebisi-

"Alkoholio negėriau, o kepenų nebėr..."

6
2019-08-14 13:49
LTU

Batenka

Atsikandi agurko, uzgeri acto, paprasciau. Jei 125 ml acto det ant 3 litru ir tai pakanka.

4
2019-08-14 13:39
LTU

nesuprantu

ko jūs kritikuojat autorės receptą? Autorė neliepia šių agurkų Jums valgyti, tik dalijasi patirtimi, kokius ruošia žiemai. Pavyzdžiui man geriau patinka rauginti agurkai, bet mano vyras valgo tik marinuotus ir tik saldžiarūgščius, tad nėra čia ko stebėtis, vieniems skanu, kitiems - nevalgoma.

7
2019-08-14 13:27
LTU

Tokius

valgant metai iš metų, klausimas vienas: inkstai dar savi?

12
2019-08-14 13:20
LTU

Kaišiojau, dėliojau, bet po to kai žmona

nedavė spirito dangteliams dezinfekuoti, tai supykęs sugrūdau, sakau dabar pati žinokis ir išėjau pas kaiminką proso remontuot.

4
2019-08-14 13:14
LTU

Ada

Paprastas marinavimo búdas,kurį visi źino,tai kam reikia tokio pavadinimo?

6
2019-08-14 13:13
LTU

nieko nėra geriau

kaip rauginti agurkai

3
2019-08-14 12:56
LTU

Tam Lukas

Klausimas logiškas,bet iš kur tas ,,kuom”? Ne lietuvė būdama vartoju žodį ,,kuo”

5
2019-08-14 12:39
LTU

klausimelis

ir kodel tiek daug reikia acto?kas lieka is agurku...

6
2019-08-14 12:37
LTU

Lukui

Naudojami stiklainiai, kuriuose prieš tai buvo Bulgarijoje konservuotos daržovės.

4
2019-08-14 12:28
GBR

Lukas

Gal galima placiau, kuom sis receptas bulgariskas? 😀

9