Pradėjusi pati sūdyti lašišą pirkti nebenoriu: ši daug skanesnė

Kai pradėjau pirkti lašišą ir marinuoti pati, pirkti sūdytos nebenoriu. Man ši daug skanesnė.

Namuose marinuota lašiša.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Namuose marinuota lašiša.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Namuose marinuota lašiša.
Namuose marinuota lašiša.
Namuose marinuota lašiša.
Namuose marinuota lašiša.
Daugiau nuotraukų (3)

„Kviečiu į virtuvę“

2019-08-21 11:33, atnaujinta 2023-08-30 15:20

Užtruksite apie 10 min + laikas, kol lašiša marinuosis.

Ingredientai:

  • 2 kg lašišos filė;
  • 1 v. š. cukraus;
  • 3 v. š. druskos;
  • 1 a. š. citrininių pipirų;
  • ryšelis krapų.

Lašišą nuplauname. Krapus pasmulkiname. Lašišą pabarstome druska, pipirais, cukrumi, krapais. Dedame į šaldytuvą kelioms dienoms pasimarinuoti. Tik kartas nuo karto vis lašišą pavartome.

Receptu pasidalijo „Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.