Reikės:
* 1 v. š. miso pastos (arba pagal skonį);
* 1 l sultinio (gali būti iš kubelio);
* 3 kiaušinių;
* 1 kininio kopūsto („pak choi“) gūžės;
* 1–2 skiltelių česnako;
* aitriosios paprikos pagal skonį;
* poro arba svogūno;
* 3–5 pievagrybių;
* šlakelio sojų padažo;
* šlakelio žuvų padažo;
* šlakelio acto;
* aliejaus kepti;
* papuošti – smulkintų svogūnų laiškų.
Kaip gaminti
Pasiruoškite sultinį. Miso pastą išmaišykite su šiek tiek virinto vandens, supilkite į sultinį.
Puode įkaitinkite aliejų. Sudėkite smulkintą česnaką, aitriąją papriką, žiedais pjaustytą porą. Po minutės dėkite pjaustytus pievagrybius. Kai pievagrybiai apkeps, supilkite sojų, žuvų padažą, sultinį.
Neleiskite užvirti, kai pradės burbuliuoti, išjunkite kaitrą ir sudėkite pjaustytus kininius kopūstus. Galite supjaustyti išilgai per pusę.
Kiaušinius įmuškite į atskirus puodelius.
Atskirame dideliame puode užvirkite vandenį. Pilkite acto ir išsukite vandenį ratu. Į vidurį atsargiai supilkite kiaušinį.
Virkite iki 2 minučių. Geriausia pirmą kartą virti kiaušinius atskirai, vėliau, kai įgysite praktikos, pavyks išvirti iškart kelis viename puode. Turėkite omenyje, kad dubenėlyje sriuba vis dar karšta, tad kiaušinis nenustos virti.
Į dubenėlius supilkite sultinį, atsargiai sudėkite kiaušinius, apibarstykite smulkintomis žolelėmis.