Idėja tobulinta pagal mano poreikius, ir galiausiai turime ne tik greitai paruoštą, bet ir skanią vakarienę.
Garnyrui galima išsivirti ryžių, bet mums užteko tiesiog salotų.
Vištiena, užkepta fetos sūriu
- 500 g vištienos filė;
- 2 saldžiosios paprikos;
- 2 nedideli svogūnai;
- 2 morkos;
- 5-6 pievagrybiai;
- 1 česnako skiltelė;
- 200 g fetos sūrio;
- pagal skonį druskos;
- pagal skonį maltų pipirų;
- 1/4 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių;
- aliejaus kepimui.
Kaip gaminti
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname smulkintus svogūnus, česnaką ir tarkuotas morkas. Sudedame plonomis juostelėmis pjaustytas paprikas, grybus ir pakepiname dar kelias minutes, kol daržovės suminkštės.
Išimame daržoves iš keptuvės ir sudedame vieno kąsnio gabaliukais smulkintą vištienos filė. Kepame apie 5 min., kol vištiena apkeps.
Į kepimo indą sudedame vištieną, sumaišytą su keptomis daržovėmis, pagardiname druska, pipirais, aitriosiomis paprikomis ir apibarstome smulkinta feta.
Dedame į orkaitę ir kepame 200 C apie 10 min., kol sūris apskrus.
Valgome su norimu garnyru.