Vaikyti blogas mintis ir pagerinti nuotaiką man padeda „tupinėjimas“ virtuvėje.
Prikepiau krūtinėlių, tuoj eisiu kepti sausainių prie kavos ar arbatos puodelio. Kažkaip reikia laikytis protingai, nepanikuojant ir visiškai save izoliuojant.
Na, o dabar skubu pasidalinti vištienos krūtinėlės receptu – ją kepiau keptuvėje, mėsa buvo minkšta ir sultinga.
Vištienos krūtinėlės kepsnys
Reikės:
- 2 vištienos krūtinėlių,
- vištienos prieskonių,
- česnako, pipirų ir druskos mišinio.
Papildomai dar reikės:
- medaus,
- sojų padažo,
- aliejaus kepti.
Kaip gaminti
Vištienos krūtinėlę perpjoviau išilgai, ištryniau išvardintais prieskoniais ir pamarinavau apie valandžiukę.
Vienos krūtinėlės pusėje padariau įpjovimus.
Keptuvėje aliejuje apkepiau vištienos krūtinėlę iš abiejų pusių po 3 – 4 minutes.
Baigiant kepti ant tos vištienos krūtinėlės pusės, kurioje padariau įpjovimus, užpyliau medaus ir sojų mišinio.
Darsyk apkepiau iš abiejų pusių ir vištienos kepsnius nuėmiau nuo kaitros.
Viskas. Vištienos kepsniai iškepti.
Skanaus!