Silkės kapotinis – kažkas tokio. Norėjosi dar ir dar

Šiam patiekalui idealiai tiks marinuota silkė, nes ji turi malonaus rūgštumo ir nėra sūri. Pats patiekalas - kažkas tokio, labai skaniai susivalgė ir tikrai norėjosi dar.

 Silkės kapotinis.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
 Silkės kapotinis.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
 Silkės kapotinis.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
 Silkės kapotinis.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
 Silkės kapotinis.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
 Silkės kapotinis.<br>Nuotr. iš „Oditėlės blogas“.
Daugiau nuotraukų (3)

„Oditėlės blogas“

May 27, 2020, 4:29 PM, atnaujinta May 22, 2023, 10:49 AM

Silkės kapotinis

2 porcijoms reikės:

  • 180 g marinuotos silkės;
  • gabalėlio baltojo arba raudonojo svogūno;
  • 1-2 v. š. majonezo;
  • žiupsnelio šviežiai pjaustytų krapų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti 

Silkę ir svogūną sukapokite, sudėkite į dubenį, suberkite krapus, dėkite majonezą, pagardinkite žiupsneliu druskos, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

Kapotinį suformuokite naudodami kulinarinį žiedą ir patiekite su be lukšto virtu kiaušiniu bei svieste apkeptomis bulvėmis su lupena.

Skanaus!

„Oditėlės blogas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.