Bulvių bokšteliai su sūriu: neliks abejingas nė vienas bulvių gerbėjas

„Kadangi jau prasideda bulviakasis, siunčiu bulvių bokštelių receptą. Šiuos bokštelius galima valgyti kaip garnyrą prie mėsos patiekalų arba kaip atskirą patiekalą. Tokiu atveju siūlau gardinti bokštelius fetos sūrio arba česnakiniu padažu“, – pasiūlė mūsų skaitytoja Nijolė L. 

 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Bulvių bokšteliai.<br> Skaitytojos nuotr.
 Visiems, kurie savo receptuose panaudos „Vegeta NATUR“ prieskonius ir atsiųs nuotrauką, kurioje matomas prieskonių pakelis, konkurso rėmėjas padovanos papildomą dovaną – vieną iš „Vegeta NATUR“ prieskonių pakelių.
 Visiems, kurie savo receptuose panaudos „Vegeta NATUR“ prieskonius ir atsiųs nuotrauką, kurioje matomas prieskonių pakelis, konkurso rėmėjas padovanos papildomą dovaną – vieną iš „Vegeta NATUR“ prieskonių pakelių.
 Trims įdomiausių receptų autoriams konkurso rėmėjas „Vegeta NATUR“ padovanos natūralių itin geru skoniu pasižyminčių prieskonių rinkinius.
 Trims įdomiausių receptų autoriams konkurso rėmėjas „Vegeta NATUR“ padovanos natūralių itin geru skoniu pasižyminčių prieskonių rinkinius.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Aug 31, 2020, 2:56 PM, atnaujinta Aug 31, 2020, 2:56 PM

Jos receptas atkeliavo į konkursą „Lietuviškų gėrybių fiesta“. 

Pagaminti išties paprasta, tuo labiau, kad Nijolė nuotraukose užfiksavo visą gaminimo eigą – pažiūrėkite, ir patys tuo įsitikinsite! 

Dalijamės jos receptu. 

Bulvių bokšteliai su sūriu

Kelias bulves nuskusti ir supjaustyti riekelėmis. Aš naudoju virtuvinį kombainą, todėl šis procesas užtrunka vos minutę. 

Ant bulvių užpildyti kelis šaukštus saulėgrąžų aliejaus, bulvėms skirtų prieskonių „Vegeta Natur“ ir kietojo tarkuoto sūrio (aš naudoju „Džiugą“). 

Išmaišyti, kad aliejus, prieskoniai ir sūris tolygiai pasiskirstytų tarp bulvių. Šaukštu dėti bulves į keksiukų formeles ir kepti apie valandą iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. 

Šis receptas – konkurso „Lietuviškų gėrybių fiesta“ dalyvis.

Portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus dalintis receptais ir laimėti praktiškus bei vertingus „Vegeta NATUR“ prizus!

Trims įdomiausių, daugiausia skaitytojų dėmesio sulaukusių receptų autoriams konkurso rėmėjas „Vegeta NATUR“ padovanos natūralių itin geru skoniu pasižyminčių prieskonių rinkinius. „Vegeta NATUR“ prieskoniai gaminami tik iš natūralių daržovių bei priekoninių žolelių, juose nėra nepageidaujamų priedų, skonio bei aromato stipriklių.

O visiems, kurie savo receptuose panaudos „Vegeta NATUR“ prieskonius ir atsiųs nuotrauką, kurioje matomas prieskonių pakelis, konkurso rėmėjas padovanos papildomą dovaną – vieną iš „Vegeta NATUR“ prieskonių pakelių.

Receptus su nuotraukomis konkursui „Lietuviškių gėrybių fiesta“ siųskite adresu skonis@lrytas.lt iki rugsėjo 18 d.

Nugalėtojus išrinks „Skonio“ rubrikos redakcija, vertindama recepto originalumą bei atsižvelgdama į jo populiarumą tarp skaitytojų. 

Laimėtojus skelbsime rugsėjo 21-ąją.

Spauskite mygtuką „VISI KOMENTARAI“ ir reikškite savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2021 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.