Verslininkė pasidalijo lengvai paruošiamos duonos receptu: skonis tiesiog užburia (17)

Tai užburiančio skonio naminė duonelė.

 I.Budrienė siūlo naminės duonelės receptą.
 I.Budrienė siūlo naminės duonelės receptą.
 Naminė duonelė.
 Naminė duonelė.

Inga Budrienė, restoranų savininkė

Feb 23, 2021, 10:40 AM, atnaujinta Feb 23, 2021, 10:40 AM

2 duonelėms iškepti reikės:

  • 0,5 kg kvietinių miltų
  • 140 g sėmenų
  • 100 g avižinių dribsnių
  • 40 g kviečių sėlenų
  • 120 g saulėgrąžų
  • 10 g druskos
  • 120 g cukraus
  • 0,8 l vandens
  • 150 g duonos raugo

Viską gerai išmaišykite ir palikite per naktį, o ryte kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1,5 val. 

Spauskite mygtuką „VISI KOMENTARAI“ ir reikškite savo nuomonę.