Užkandis „Grybų vasara“: receptas paprastas, o skonis įtiks net išrankiausiems

Skaniai paruošti grybai – tikras delikatesas, kuriuo mėgaujamasi nuo seniausių laikų. Kokiais patiekalais pavirsta krepšiai grybų, kuriuos vasaros pabaigoje ir rudenį nešate iš miškų? 

 Užkandis „Grybų vasara“.<br> Skaitytojos nuotr.
 Užkandis „Grybų vasara“.<br> Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2021, 4:21 PM, atnaujinta Apr 19, 2022, 9:56 AM

Portalo lrytas.lt skaitytoja Antanina Ž. pasidalijo gardaus užkandžio receptu. Paruošti paprasta, o skonis įtiks net išrankiausiems. Tad išbandykite.

„Svieste pakepame šviežius arba marinuotus juostelėmis pjaustytus baravykus, apibarstome šviežiais pjaustytais krapais ir dedame ant mėgstamos duonos riekės, prieš tai ant jos užtepę mėgstamo lydyto tepamo sūrelio“, – trumpai aprašė Antanina ir palinkėjo: „Skanaus!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?