Teksto dydis:
2021-04-22 13:55
LTU

iš Dzūkijos

Pečiuje kepti "makušai" daug skanesni. Užpili spirgučių padažu, uždengi, palaikai, kad "pritrauktų". O virti tai kaip muilas.

2
2021-04-22 13:55
LTU

Vilmai,

ką taip veiki, jei tokio paprasto patiekalo namie nepasidarai, perki centruose su 6 eilučių priedais.

0
2021-04-22 12:49
LTU

Vova

Geriau išsikepkim lietuviškų švilpikų.

2
2021-04-22 12:38
LTU

Ot

Ot stebuklas, bulvės su miltais, dar tas amžinas sūris... Iš bado, aišku, galima valgyt. Tai, tiesiog nesveikas maistas.

2
2021-04-22 12:16
LTU

Vilma

Siuos bulvinukus Rimi perku. Tikrai manau labai skanu su bet kokiu padazu. Valgeme su spirguciu ir grietines padazu. Super.

8