Teksto dydis:
2021-05-05 19:11
LTU

Sefas

Viska daro svogunas, uztenka pipiru ir druskos. Pagrindas gera mesa, tik sprandine. Visu kitu dalyku nereikia.

2
2021-05-04 11:17
LTU

SUPER

REIKES ISBANDYTI :))))))))))))

1
2021-05-04 07:21
LTU

Redas

Rasote nessmones gera sssla patiekti reike moketigerai zarijas kaitinti vat ir visa kepimo fantaziją ugneles kaitrumąs.

3
2021-05-03 23:29
ROU

to Suwalkas

taigi kefyras is karves! niekas eriuko su mamos pienu tau ir nesiulo maisyt. Maziau zydu pasaku skaityk pries miega

2
2021-05-03 20:48
LTU

GASPADINE PAPRASTA

NEZINOTE,KA PRISIGALVOTI-MESA SU KEFYRU,KAZKOKIA TERLA,TAI TIEK

12
2021-05-03 12:48
LTU

Fu

Fu

9
2021-05-03 12:27
LTU

liesas antinas

tas "riebus katinas" - tikras liesas molis, jei taip išderkliavotą mėsą šašlyku vadina...

6
2021-05-03 11:47
FIN

JEIGU IR VALGAU ŠAŠLYKUS,

tai tik pas kiniečius, kokia mėsa bebūtų (žiurkės, katės, šuns), taip paruošia, kad nuo kepto karvelio neatskirsi, rekomenduoju, skanaus

11
2021-05-03 10:38
LTU

Gruzinai niekur

mėsytės nemirko jokiam jovale,pasimokykit .

6
2021-05-03 10:36
LTU

jovalas o ne šašlas

skaniausia ir geriausia sprandinė,citrinukrs patarkot cibuliuko,priekoniukų ir prieš kepimą druskytės,skanaus.

3
2021-05-03 09:53
LTU

tikrai

istokio jovalo tik apsivemti iskur ir sugalvoti tokia nesamone reikia buti visiskam degradui

12
2021-05-03 09:23
LTU

Kiekvieno skonis yra asmeniškas

Kas smėlį valgo kas mėšlą. Jų reikalas. Nereikia savo skonių brukti. Reklamos aukos:)))))

3
2021-05-03 09:17
FRA

Mantas

Druska pamirso. Nereik jokio marinato, jei gera mesa. Jei jau norisi, uztenka mineraliniame vandenyje palaikyt, druska pries kepima deti, iskepus galima inde su svogunais ismaisyti, kam reikia to svoguno kvapo.

8
2021-05-03 09:02
LTU

RB

Pasityciojimas is mesos, kefyro ir tt. Mesa skaniausia naturali be tokio jovalo. Brrrr

8
2021-05-03 08:25
LTU

ww

Jei taip ruošia, tai vemti norisi nuo tokio minkymo rankomis.....Feeeee.,

14
2021-05-03 07:19
LTU

Armėniškas šašlykas (suprantantiems rusiškai)

ht tps : / / w w w . you tube. com / watch?v=Wn4sNbQheBY

3
2021-05-03 07:10
GBR

Bebro pautų vyniotynis

Nebesvaikit su savo tais receptais. Kas ką mėgsta, tas tą valgo. Vieni skaniau, kiti prasčiau, bitik skrandį prikimšti.

6
2021-05-03 06:02
LTU

Jovitai ir kitiems

Kazkas teisingai rase. Prisiperkat pigiausios mesos ir davaj!!!! Net sprandine nebutina:))) gerai mesai - aliejus ir zoles. Druskyte - iskepus:) ir vsio!

7
2021-05-03 04:23
NOR

įgriso iki gyvo kaulo

tos jūsų antraštės ir visokiausi "neapsakomo skonio" šašlykai (ar bet kokie kiti receptai). Įsisamoninkit pagaliau vieną kartą visiems laikams- mėsos marinavimas reikalingas tik nekokybiškos mėsos trūkumams paslėpti! Prisiperkat pigiausių mėsos atliekų, paskui dar išmirkot tas atliekas savaitę acte, o paskui giriatės atseit "neapsakomo","sprogstančio","dieviško" skonio patiekalais. Juokdariai jūs... Juokingiausia, kad pilna naivuolių tikinčių jūsų krykštavimais

18
2021-05-03 00:10
SWE

:(

daug svogunu pusziedziais, druska, malti juodi pipirai, dziovinta petruska, daug, ir max 2 val palaikyt sumaisius. mesos gabalai, kumscio dydzio. viskas

12
2021-05-02 23:14
LTU

Algiui

Parašykite, prašau, kaip teisingai marinuoti pagal jūsų vadovėlį

3
2021-05-02 23:09
DNK

Ooo

Siaubas Kiek terliones, nuplaut vandeniu, vel narinuot.....

1
2021-05-02 22:46
LTU

>>> LEMS

tai tau matyt nėra skirtumo, kokiu dviračiu važiuoti- su bėgiais ar be- ir aišku rinksiesi be bėgių :DDDD

12
2021-05-02 22:42
DNK

Lems

Ir vėl dviratį išradineja !!!

3
2021-05-02 21:36
LTU

Algis

Ai - čia tas pats kaip acetone, terpentine, amoniake, žibale marinuoti.

7
2021-05-02 21:35
FRA

Man skaniausias

Maximoje pirktas, marinuotas "Pikantiskas" saslykas. Sudeti perskaitykite, ant kibiriuko priklijuotos etiketes.

23
2021-05-02 21:34
LTU

Algis

Visiška nesąmonė - tiesiog viskas pagal vadovėlį kaip negalima gadinti mėsos. Kažkoks kefyras, pomidorų sultys - visiška nesąmonė ir beskonybė. Siaubas tiesiog.

12
2021-05-02 21:10
GBR

Jovita

Jau trisdešimt metų naudoju šį receptą. Net kai nėra sprandinės-puikiai tinka ir kiaulėnos kumpis.

27
2021-05-02 20:45
LTU

>>> KAŽIN

marinuojant mėsą l. gerai ir greitai suminkština kiviai, ananasai, tik reikia gerai paskaičiuoti, kiek jų dėti arba marinavimo laiką.

8
2021-05-02 20:39
LTU

Kažin

Kulinarijos teorija teigia, kad mėsa nuo marinavimo temenkai suminštėja, vokiečiai berods Sauerbraten marinate laiko savaitę.

2