Avokadų majonezas vien iš augalinių produktų: ir sveika, ir gardu

Tinklaraštis „Sveikas receptas“ dalijasi avokadų majonezo receptu. Šis majonezas pagamintas vien tik iš augalinių produktų. 

 Avokadų majonezas.<br>„Sveikas receptas“ nuotr.
 Avokadų majonezas.<br>„Sveikas receptas“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Tapk auGalingas“

May 17, 2021, 8:25 PM, atnaujinta May 17, 2021, 8:25 PM

Reikės:

  • 2 gerai prinokusių avokadų
  • 1 v. š. citrinos sulčių
  • 2 a. š. Dižono garstyčių
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus
  • druskos pagal skonį
  • juodųjų pipirų pagal skonį

Kaip gaminti

Į maisto smulkintuvą sudedame avokadus, garstyčias, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, įpilame citrinos sulčių ir sutriname iki vientisos masės.

Avokadų masę dedame į dubenėlį, įpilame alyvuogių aliejaus ir gerai permaišome.

Skanaus!

Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!

Šįkart už receptą dėkojame Oksanai ir tinklaraščiui „Sveikas receptas“

Spauskite mygtuką „VISI KOMENTARAI“ ir reikškite savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2021 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.