Reikės:
- 2 gerai prinokusių avokadų
- 1 v. š. citrinos sulčių
- 2 a. š. Dižono garstyčių
- 2 v. š. alyvuogių aliejaus
- druskos pagal skonį
- juodųjų pipirų pagal skonį
Kaip gaminti
Į maisto smulkintuvą sudedame avokadus, garstyčias, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, įpilame citrinos sulčių ir sutriname iki vientisos masės.
Avokadų masę dedame į dubenėlį, įpilame alyvuogių aliejaus ir gerai permaišome.
Skanaus!
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!
Šįkart už receptą dėkojame Oksanai ir tinklaraščiui „Sveikas receptas“.