Teksto dydis:
2021-06-15 15:17
USA

Tapati.

Is tokio kiekio bulviu negali normaliai iskepti per 40 min, ir tokioj zemoj temperaturoj

0
2021-06-10 20:21
LTU

Ilka

Nereikalinga ,nei kiaušinių ,nei miltų ,kaip gali buti purus - tai kalačius .Plokštainį kepu tik pieną užplikinu ir druska ,pipirų ,tai gaunasi purus minkštas .

1
2021-06-09 20:20
LTU

.....

Bulvės bulvelės... labai daug skanumynų iš jų galima padaryti. Man patinka.

0
2021-06-09 20:19
LTU

Čia ne kugelis

o šutintos bulvės. Kugelis yra tik keptas bulvių produktas su gyvuliniais riebalais, svogūnais, prieskoniais. Tokį mano motinos paruoštą patiekalą suvalgydavau apsilaižydamas be jokių padažų, nes nieko jam netrūksta. O nuotraukoje rodomos drožtos bulvės, jas reikia skusti, nes ir taip klykiama apie išmetamą nesuvalgytą maistą. Šiaip tai galiu drožti ir su kirviu, su juo ne tik kapoju mėsą, bei ir išpjaustau - aštrus kaip skustuvas. Negaliu žiūrėti į TV laidose rodomas maisto gadinimo komedijas, kurių galutinis rezultatas turėtų būti "viską iškratyti į šiukšlių kibirą"

3
2021-06-09 19:36
SWE

jonas

šviežiose vien vanduo...koks ploštainis...

2
2021-06-09 16:34
LTU

O

O padažo su spirgučiais receptą pridės?

1
2021-06-09 16:19
LTU

kugelis su spirgučiais

be reibalų-bulbainis,o ne ugelis

0
2021-06-09 15:36
LTU

>o kam

kiausiniai taip pat nereikalingi, - burzuju ismislas.

3
2021-06-09 15:33
LTU

O kam

Tie miltai? Visiška nesąmonė. Net bulvinius blynus kepu be miltų.

3
2021-06-09 15:13
LTU

Anonimas

O ir iš šviežių bulvių ne kugelis gausis, o košė.

2
2021-06-09 15:10
LTU

Anonimas

Na man įdomiau būtų pamatyt kugelio receptą su riebalais. Nes pagal antraštę, tai kugelis be riebalų yra kažkoks atradimas. Bet man asmeniškai atradimas būtų kugelis su riebalais.

3