Teksto dydis:
2022-01-15 10:30
LTU

Čia

gi L. ryto receptas. Dar neskaičiau nei vieno, kuris būtų galima panaudoti. Iš kur juos ima ir kad tas kuris įkelia visiškai nesuvokia ką siūlo

1
2022-01-15 10:23
LTU

Sudėtis

Nulupus bei išmetus odą, kurios negalima valgyti- apčiulpimui dar lieka kauleliai. Oi, oi kaip sotu...

0
2022-01-15 01:36
USA

Petras

sekantis straipsnis bus apie kaip greitai reikia lekti pas gydytoja jei prisivalgei keptu sparneliu ir kiek vaistu nuo cholesterolio prigerti

1
2022-01-14 22:48
LTU

Du paukščio sparneliai,

yra nupjauti nuo vieno paukščio kūno.

2
2022-01-14 21:38
LTU

Kelmas

kepimo milteliai yra tas pats natrio hidrokarbonatas, arba valgomoji soda. Tik nesupratau, traškūs jie ar lipnūs. Receptas niekinis, aš tokių 10 galiu nupaišyt neįsitempdamas. Būna ir geresnių, ir daugiau gamint nereikia nei suvalgyt gali

0
2022-01-14 21:09
LTU

nu

O kodėl iš karto daugiau ruošti siūlo ? Kad persirytų visi ?

1
2022-01-14 20:56
LTU

Šis receptas

Vargo vakarienė. Galima paprasčiau ir greičiau ant keptuvės. Į padažą su medum, soja, prieskoniais, krakmolu pavilgyti sparnelius ir kepti.

1
2022-01-14 18:00
LTU

Batenka

Nuo tokiu receptu galus atiduosit, viena trenkta sviesta degina, kita mesa kildina, mieliu gal idet?

1
2022-01-14 17:19
LTU

nesupratau

Kam tie kepimo milteliai ant mėsos? Kažkas blogai išvertė, ponai. O kas čia per pasiūlymas ploniausią sparnelių dalį išmesti? Gal sultinį galima išsivirt iš jų? Jūsų "receptorius" truputį nenormalus- liepia maistą mėtyt ir kepimo milteliais mėsą barstyt.

2
2022-01-14 17:10
LTU

gydytojas

sis patiekalas yra peilis skrandziui, del medaus- baisu kasai, del odeles- cholesteroliui i virsu statmenai !!! Jokios naudos sveikatai, nuo to nemirsi, bettttt tai labai labai labai prastas pasiriinkimas. Kol jauni , apie sveikata nieks nemasto !!! Veliau velu jau.

2
2022-01-14 17:02
LTU

Batenka

Koksu reikia ,o ne kepimo milteliais

0
2022-01-14 16:48
LTU

nieko sau

Dar nesu girdėjusi. Gal krakmolu, o ne kepimo milteliais?

0