Teksto dydis:
2021-05-11 09:40
DEU

I.

Gal ir skaniai, bet pavadinimas tikrai kad netinka....

0
2021-05-05 12:24
LTU

tiek

kepto krakmolo, tikrai akys susiaurės.

0
2021-05-03 21:31
FRA

Nugi

Gal aš geriau restorane ir valgysiu. Aliejų virti, sparnelius kelis kartus jame virti. Paskui nusiperki visokių specifinių prieskonių, pabandai pora kartų ir stovi, vietą užima. Nors indonezietiškai eriuko karį gaminu ir dar noriu, nors sudėtinių dalių krūva. Kas būsit Olandijoje paieskokit restorano, daug subtilesnė virtuvė nei indų.

1
2021-05-03 17:12
LTU

WILNO NASZE

Tai nors korėjietiškų prieskonių pridėti reiktų tik tada galimėtų vadinti korėjietiškais vištų sparneliais, o dabar.... A , gal aštrus čili padažas korėjietiškas tada viskas tvarkoje.

0