Juokais sukurta spyna suviliojo šimtus smaližių

Kai kurie smaližiai, pamatę, kad kas nors iš šeimos narių suvalgė jų riešutų sviestą, patiria tikrą košmarą. Bet vienas vokietis sugalvojo, kaip padėti „Nutella“ mėgėjams apsaugoti savo mėgstamą desertą nuo tų, kurie į ji kėsinasi šaukštais ar pirštais.

Dangtelis su spynele „Nutella“ stiklainiui kainuoja maždaug 10 eurų.<br>Nuotr. iš „eBay“.
Dangtelis su spynele „Nutella“ stiklainiui kainuoja maždaug 10 eurų.<br>Nuotr. iš „eBay“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2015, 8:30 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 7:45 PM

Jis sukūrė specialias „Nutella“ spynas ir pradėjo jas pardavinėti interneto aukcione „eBay“. Šis prietaisas – tai akrilo stiklo rėmai, uždedami ant stiklainiuko dangtelio ir užrakinami spyna.

„Nutella“ spynos išradėjas Danielis Schoblochas interneto portalui „The Local“ pasakojo, kad šis jo išradimas gimė kaip juokelis.

„Vienas mano draugas visada susinervindavo, nes jo vaikai vogdavo jo „Nutella“, – prisiminė D.Schoblochas.

Tad vokietis sukūrė specialią akrilo stiklo spyną, kuria žmogus galėtų užrakinti savo pamėgto deserto stiklainiuką. Greitai žinia apie tokį išradimą pasklido tarp kitų smaližių, kurie užsimanė irgi ką nors panašaus turėti.

„Kadangi poreikis nuolat augo, nusprendėme šį prietaisą pardavinėti interneto aukcione „eBay“, – prisiminė D.Schoblochas.

Rugpjūčio pabaigoje už 9,99 euro pradėjus pardavinėti tokias spynas kone tūkstantis jų buvo parduota iškart. Tad spynų atsargų gerokai sumažėjo. Dabar ketinama išleisti naują spynų partiją.

Kol kas spynos, turinčios po du raktus, parduodamos tik iš anksto jas užsisakius vokiškame „eBay“ interneto aukcione.

Vis dėlto išradėjas įspėja per daug nepasitikėti šiomis spynomis, nes nuo rimtai nusiteikusių pasikėsinti į jūsų desertą smaližių jos gali ir neapsaugoti.

„Akrilo stiklą lengva sulaužyti“, – paaiškino D.Schoblochas, pridūręs, kad dauguma žmonių šias spynas perka tiesiog kaip pokštą tiems, kurie nuolat skundžiasi, kad kas nors suvalgė jų riešutų sviestą.

Tokias spynas perka ir kai kurie tėvai, norėdami sustabdyti per daug smaližiaujančius savo vaikus, kurie tik ir taikosi įsisukti į „Nutella“ stiklainiuką, vos tik suaugusieji nusisuka.

Išradėjas ketina užpatentuoti savo išradimą ir pradėti jį pardavinėti ne tik internetiniame aukcione. Tad greitai ir daugiau smaližių galės apsaugoti savo pamėgtus saldžius pusryčius, o įsilaužimai į riešutų sviesto stiklainiukus liks praeityje.

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.