5 idėjos, kur švęsti gimtadienį, jei nenorite to daryti namuose

Pamirškite pabodusį susėdimą prie stalo namuose ar restorane. Gimtadienį švęsti galima ir kitaip – lauke! Šiltuoju metų laiku net ir neišvažiavus iš miesto galima rasti įdomių vietų ir būdų svarbiausios dienos metuose paminėjimui. Nustebinkite ir save, ir savo svečius!

Piknikas mieste – idealus gimtadienio šventės pasirinkimas jei skaičiuojate pinigus.<br>123rf nuotr.
Piknikas mieste – idealus gimtadienio šventės pasirinkimas jei skaičiuojate pinigus.<br>123rf nuotr.
Pasiplaukioti ant vandens keltu, laiveliu ar net valtimis šviečiant skaisčiai saulei – didelis malonumas tiek suaugusiems, tiek vaikams.<br>123rf nuotr.
Pasiplaukioti ant vandens keltu, laiveliu ar net valtimis šviečiant skaisčiai saulei – didelis malonumas tiek suaugusiems, tiek vaikams.<br>123rf nuotr.
Idealu jei savo gimtadienio šventę suderinsite su vienu iš mieste vykstančių masinių maratonų.<br>123rf nuotr.
Idealu jei savo gimtadienio šventę suderinsite su vienu iš mieste vykstančių masinių maratonų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 11, 2016, 11:00 AM, atnaujinta May 25, 2017, 11:35 PM

Pramogų parkas

Na ir kas, kad jums jau seniai nebe šešeri! Prisiminti vaikystę ir jos didžiausius džiaugsmus visada malonu. Ar rasite geresnę progą tai padaryti nei per gimtadienį? Tikrai ne. Tad drąsiai kvieskite savo draugus atšvęsti jūsų gimtadienio ten, kur sukasi karuselės ir verda vaikiškos pramogos.

Saldi vata, ledai, gaivieji gėrimai – jūsų puotos valgiai. Tačiau ne pro šalį būtų iš anksto su savimi pasiruošti ir užkandžių krepšį. Idealiausia būtų tokių produktų, kurie negenda net ir ilgesnį laiką pabuvę krepšyje.

Puikiai tiks džiovinto ir į vakuumą supakuoto kumpio gabaliukai, įvairūs duoniukai, riešutai. Nepamirškite balionų – jie būtinas smagios šventės atributas. Jūs netgi galite surengti balionų pūtimo čempionatą.

Ekskursija po įdomias gimtojo miesto vietas

Profesionalaus gido ekskursijos po įžymias, intriguojančias ir įdomias gimtojo miesto vietas – gali būti ir maloni, ir naudinga pažintinė pramoga. Tačiau ekskursiją savo artimiausiems draugams galite suorganizuoti ir net ją pravesti ir jūs patys. Negi nebūtų smagu aplankyti ir savo bičiuliams parodyti visas jums reikšmingas vietas – ligoninę, kurioje gimėte, mokyklą, kurioje praleidote nerūpestingiausius metus, parką, kuriame pirmą kartą pasibučiavote su savo pirmąja vaikystės meile?

Pašlovinkite tas vietas, kurios jums padėjo tapti tuo, kuo esate dabar. Maloniai nostalgišką nuotaiką sustiprins vaišės su jūsų iš vaikystės pamėgtais valgiais.

Maratonas

Įrodykite ir sau, ir kitiems, kad bėgantys metai – ne kliūtis išlikti sportiškiems ir tvirtiems. Idealu jei savo gimtadienio šventę suderinsite su vienu iš mieste vykstančių masinių maratonų. Tačiau jei tai nepavyks – ne bėda. Meskite iššūkį savo draugams ir pakvieskite atšvęsti jūsų gimtadienio drauge įveikiant jei ne visą maratoną, tai bent pusę jo.

Visi drauge prieš bėgimą pasistiprinkite jūsų parūpintais lengvais, gerai virškinamais užkandžiais. Ištvermingiesiems bičiuliams iš karto po bėgimo surenkite sveikuoliškas vaišes su daug vandens, bananų, datulių, kitų šviežių ir džiovintų vaisių.

Piknikas vidury miesto

Kodėl gi ne? Tikrai savo mieste galite rasti vietų, kuriose būtų malonu praleisti pusdienį artimiausių žmonių rate. Piknikas mieste – idealus gimtadienio šventės pasirinkimas jei skaičiuojate pinigus. Be to, tai labai patogu, jei švenčiate su šeimomis, turinčiomis mažų vaikų. Apsaugosite juos nuo tolimo važiavimo į užmiestį, bet tai bus puiki proga visiems pabūti gamtoje.

Sugalvokite visiems įdomios veiklos. Pavyzdžiui, parinkite keletą stalo žaidimų, kurie tiks įvairaus amžiaus šventės dalyviams. Aktyvesniems paimkite kamuolį ar raketes. Smagi pramoga visiems – aitvarų laidymas. Taip pat pasirūpinkite linksmomis dekoracijomis, indais (puikiai tiks ir popieriniai, kurių parduotuvėse galima rasti pačių įvairiausių), apklotais ar sėdmaišiais bei gausiu vaišių stalu.

Pasiplaukiojimas vandenyje

Galbūt jūsų mieste ar visai šalia jo yra upė, ežeras ar kitoks didesnis vandens telkinys? Pasiplaukioti ant vandens keltu, laiveliu ar net valtimis šviečiant skaisčiai saulei – didelis malonumas tiek suaugusiems, tiek vaikams.

Be to, vanduo kaip niekas kitas padeda gerai atsipalaiduoti ir pamiršti visus kasdienybės rūpesčius. Iš anksto pasirūpinkite gausiomis vaišėmis.

Gamtoje, o dar ant vandens ar šalia jo, apetitas išauga dvigubai. Prisiminkite – jei vaišinsitės ant vandens, verčiau rinkitės nedūžtančius indus. Geras skanus maistas, linksmi pokalbiai su brangiais žmonėmis ir įdomi veikla – ar galima norėti dar kažko daugiau?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.