Teksto dydis:
2018-06-16 07:02
185.168.12.76 COL

16 to 2

ne į temą

0
2018-06-16 06:55
185.168.12.76 COL

15 nieko nerauginu

o tik 0,5- litro vandens ,gerą saują /pagal skonį/rūgštinių ,tik užverdu,atšaldau. be to galima ir daugiau pasiruošti tokio sultinio,šaldytuve gerai išsilaiko+visą kitą -skanu

0
2018-06-15 16:43
46.249.164.121 LTU

14 VITA

Marlės geriau nedėti, o kmynai labai tinka.Skaniau rauginti nepjaustytus burokėlius.

0
2018-06-15 15:08
90.140.149.96 SWE

13 vilma

kaip kas nori taip tas valgo, aš raugintų burokėlių valgyt negaliu, man jie kaip prarūgę, paragavau, vėmiau visą dieną, su rūgščių obuolių sultim skanu, bet antaniniai obuoliai deficitas, o kai saldoki neskanu, baršteliai nebrangūs, nusiperku, greitpuodyje 15 min ir išvirę

1
2018-06-15 14:41
151.224.150.63 GBR

12 To 5 paistalams

Skonio reikalas, man pavyzdziui- neskanu virti burokeliai saltibarsciuose, ,zymiai skaniau marinuoti obuoliu sultyse. Ir pilu tik kefyra. Ragavau kitos seimininkes gamintus,kur skiesta vandeniu ir prikrauta daug grietines: man neskanu,kai saltibarsciai tokie skysti ir riebus.Vien su kefyru- daug gaiviau ir gardziau.

2
2018-06-15 08:48
46.36.65.225 LTU

11 Kimo receptas

Kodėl reikia pilti verdantį vandenį?Tikrai nebūtina.Burokėlius perpjauti į 4 dalis,užpilti šiltu virintu vandeniu,įmaišyti ruginių miltų ir palikti rūgimui.Įrūgsta ir labai skanūs,druskos įdėti pagal skonį.Galima uždaryti stiklainiuose.

0
2018-06-14 18:40
78.58.97.58 LTU

10 Aris

Kai perskaiciau si straipsni mamai,taip ir pasake-kvaila malka.

4
2018-06-14 17:43
78.63.107.33 LTU

9 Saulius

O tai kur seni geri konservuoti burokėliai obuolių sultyse? Ir tos sultys eina į šaltibarščius. Ir šiaip tokie burokėliai žiauriai skanūs.

1
2018-06-14 17:16
77.180.86.58 DEU

8 Laima

o as burokelius issiverdu dideli kieki o po to tarkuoju burokine tarka,kai ka pjaustau kubeliais.Taip paruostus burokelius uzpilu obuoliu sultimis,duodu uzvirti ir uzdarau stiklainiuose,o jau po to naudoju pagal paskirti.Tinka ir sriuboms ir siaip salotoms

1
2018-06-14 14:15
78.56.229.169 LTU

7 hehe

autore, nekreipk demesio i situs virtuves talibus. Bet visgi geriau nevirti rauginti burokeliai

0
2018-06-14 14:04
74.69.100.8 USA

6 autorei Ku-kuuu..

Virtu barsciu sriubai tinka rauginti burokeliai ,bet NE SALTIBARSCIAMS- nekliedek.Gyvenime negirdejau "saltibarsciu su raugintais burokeliais" Panasu susipainiojai.

19
2018-06-14 13:40
188.69.195.20 LTU

5 paistalai

Kokios močiutės (nebent trisdešimtmetės) raugina burokėkius šaltinarščiams? Nukliedėjote galutinai. Šaltibarščiuose VISAIS LAIKAIS buvo naudojami VIRTI burokėliai, nei mažiau nei daugiau. Dabartinė karta net negirdėjo apie tai, nes į šaltinarščius visi ir visur be sentimentų varo marinuotus burokėlius iš valdiškų stiklainių. Vėliau stebimasi, kodėl šaltybarščiai į šaltybarščius nepanašūs... Suprantama, taip pigiau ir greičiau, tačiau tai šaltinarštinis surogatas, o me originalas. O čia dar prikliedėjo su raugintais burokėliais.. Kvailiau nesugalvosi.

25
2018-06-14 13:19
78.58.41.237 LTU

4 lll

Šaltibarščiams tinka tik šviežiai virti burokėliai

15
2018-06-14 13:17
62.80.253.156 LTU

3 T

Man asmeniškai nepatinka VIRTI rauginti burokėliai. Virtų burokėlių visai kitokia fermentacija. Taip pat nepatinka virti rauginti grybai. Produktai rauginimui turi būti tik žali - švieži. Tada skonis bus puikus, išliks traškumas, spalva. Ir daug sveikesni.

5
2018-06-14 12:18
46.251.57.63 LTU

2 česnakas

Kiek aš atsimenu,tai duona dėdavo tik su raugu kildintą.Jokių "mielių".Ir girą darydavom iš senų duonos plūtelių ir "ubaginę"/kitur koplūnų vadina/.Bet tik raugo duona.

1
2018-06-14 11:34
78.63.44.143 LTU

1 rio

kiek atsimenu, tai marles tikrai niekas neraugindavo ir burokeliu netarkuodavo.

2